Brasilien Tyskland odds & speltips – oddset matchen Brasilien vs Tyskland fotboll OS-final herrar 2016!

Brasilien-Tyskland odds & speltips oddset matchen Brasilien mot Tyskland, OS-final fotboll herrar 2016?

Oddset: Brasilien – Tyskland – odds fotbolls OS 2016

Odds Brasilien-Tyskland? Vad är oddset på Brasilien – Tyskland matchen – final i OS 2016? Bästa vinnaroddset på Brasilien vs Tyskland – oddset på vinnare i fotbolls OS 2016 finalmatchen mellan Brasilien och Tyskland ikväll? Ska du tippa på Brasilien mot Tyskland OS final fotboll herrar 2016? Ifall du ska oddsa på BrasilienTyskland vinnare i OS-finalen så har du kommit rätt.

Oddsen Tyskland vs Brasilien

Oddset Tyskland vs Brasilien? Vad är oddsen på att Tyskland vinner ikväll mot Brasilien? En brasiliansk vinst ger faktiskt hela 2.05 i odds, oavgjort ger 3.30 i odds jämfört med en tysk vinst som ger 3.70 i odds. Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på finalen i OS 2016 den 10 juli 2016.

Här är oddsen på vinnare i Brasilien – Tyskland i denna final i OS 2016:

Bäst odds Brasilien vinner (1): 2.05
Bäst odds Oavgjort (X): 3.30
Bäst odds Tyskland vinner (2): 3.70

Bäst odds gardering: (1X) 1.29 (12) 1.35 & (2X) 1.78
Odds både Tyskland och Brasilien gör mål: JA (1.68) NEJ (2.16)
Totalt mål: Över 2,5 (1.85) Under 2,5 (2.00)

Odds Neymar gör mål: 2.33
Odds Gabriel Jesus gör mål: 2.80
Odds Nils Petersen gör mål: 3.50
Odds Davie Selke gör mål: 3.75

Odds Tyskland Brasilien resultat

Odds Brasilien-Tyskland 1-0 : 9.00
Odds Brasilien-Tyskland 1-1 : 6.50
Odds Brasilien-Tyskland 2-1: 14.00
Odds Brasilien-Tyskland 2-2: 19.00
Odds Brasilien-Tyskland 0-1: 5.75
Odds Brasilien-Tyskland 1-2: 9.50

Senaste oddsen hittar du här = >

Brasilien Tyskland bästa odds vinnare

Brasilien – Tyskland – förhöjt odds och erbjudanden

Det är dags för herrarnas OS-final i fotboll 2016 där hemmanationen Brasilien möter Tyskland. Två av världens bästa lag gör upp om OS-guldet 2016.

Naturligtvis finns det ett helt gäng väldigt bra erbjudande att ta del av när det kommer till de olika sätten som man kan spela på Brasilien mot Tyskland-matchen. De olika spelbolagen har olika erbjudanden och det bästa är att registrera sig på ett par stycken för att kunna ta del av de bästa sätten att vinna pengar samtidigt som ditt favoritlag har chansen att ta hem titeln.

För den riskvilliga ger Tyskland som vinnare bra odds. Ifall du ska tippa på att Tyskland vinner mot Brasilien så är oddset 3.70 ggr pengarna och här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna 7400 kr riskfritt ifall Tyskland vinner.

Något som gör att man inte behöver oroa sig för att förlora pengar är de riskfria spelen som flertalet spelbolag erbjuder. Det hela betyder mer eller mindre att du inte kan förlora något, utan endast få pengarna tillbaka eller vinna mer pengar oavsett om du oddsar på Brasilien, oavgjort eller Tyskland

Sedan har samtliga riktigt bra bonusar som kan utnyttjas på samma gång. Missa inte denna pärla: 3000 kr i bonus hos Comeon =>, 2000 kr hos betfair => och 1000 kr hos Unibet =>

Kan det bli bättre? Ja, här är alla erbjudanden inför Brasiliens match mot Tyskland.

Spela riskfritt och ladda på spelkassan inför Tyskland och Brasiliens match

Lördagens möte mellan Brasilien och Tyskland är den match som är OS-finalen 2016. Även om det är två väldigt bra lag eller rättare sagt två av världens bästa lag. Tyskarna frammarsch har inte kunnat undgå någon utan de har utmärkt sig väldigt bra på den internationella arenan. Senast igår lyckades det tyska damlandslaget att besegra det svenska damlandslaget och tog således hem damernas OS-guld i fotboll. Givetvis var det ingen som förväntades sig att Sverige skulle vinna trots taktiska segrar mot både hemmanationen Brasilien och USA.

Brasilien är självklart favorit att ta hem OS-guldet på herrsidan också och sett till oddset så är brasilianarna klara favoriter att vinna OS-guldet (2.05) medan oddsen på att tyskarna (3.70) tar hem guldet högt. Ingen vågar riktigt räkna bort Tyskland och underskatta den tyska maskinens förmåga. Det fick Brasilien surt erfara sist lagen möttes i semifinalen VM 2016 då tyskarna skämde ut brasilianarna genom att vinna semifinalen med 7-1 .

Nedan går vi igenom de olika Brasilien vs Tyskland-erbjudandena inför Brasiliens match mot Tyskland samt även igenom olika vinnarodds på matchen Tyskland vs Brasilien såsom oddset på en Tyskland vinst eller att Neymar gör mål. Du hittar fler odds längre ned.

Odds-erbjudanden Tyskland – Brasilien OS 2016

När det är OS-final kommer samtliga spelbolag på marknaden med några väldigt bra erbjudanden både för nya och befintliga kunder. Därför rekommenderar vi att ta en titt på vad spelbolagen har att erbjuda för att ge dig så bra vinstmöjligheter och vinstresultat som möjligt.

1000 kr i bonusspel på Tyskland – Brasilien matchen

Registrera dig idag och fyll i bonuskoden SW1000, lägg sedan ett singelspel på 50 kr eller mer på valfri sport så matchar Ladbrokes det med ett bonusspel på upp till 1000 kr. Perfekt dig som ska spela på Brasilien vs Tyskland eller herrarnas final för att krydda till det hela. Till Ladbrokes

1000 kr riskfritt på Tyskland – Brasilien matchen

expekt erbjuder det största riskfria erbjudandet under OS. De ger dig insatsen tillbaka upp till 1000 kr ifall du förlorar på det andra spelet på Brasilien i OS. Se bara till att lägga ett första spel med exakt 1000 kr i insats på Brasilien – Tyskland (eller en valfri match då detta är ett generellt erbjudande för nya kunder) och expekt återbetalar din insats med 1000 kr! Till expekt

Brasilien Tyskland odds

En riktigt bra kampanj utan omsättningskrav och pengarna tillbaka i cash. Perfekt dig som ska spela på Brasiliens OS-matcher för att krydda till det hela. Till expekt

Sätt 100 kr och få 500 kr att spela för eller 3000 kr + Brasilien-halsduk

Brasilien Tyskland speltips

Sätt 100 kr och Comeon ger dig totalt 500 kr att spela för på Brasilien vs Tyskland eller herrarnas final match. Erbjudandet gäller både nya och gamla spelare så passa på och ta del av erbjudandet. Comeon har även den största OS-bonusen för tillfället där man kan få upp till 3000 kr i bonus. 100 % i bonus så ifall du sätter in 3000 kr så får du 6000 kr som du kan spela för hos Comeon! Sätter du in minst 200 kronor så får du en Officiell Brasilien-halsduk! Till Comeon!

200 kr X 2 riskfritt på finalen i OS – 200 kr på Brasilien – Tyskland

Betsson vill att vi ska spela med hjärtat. De ger insatsen tillbaka upp till 200 kr på en match under OS-slutspelet. Se bara till att lägga ett andra spel med exakt 200 kr i insats på exempelvis Brasilien – Tyskland i OS-finalen och Betsson återbetalar din insats med 200 kr! Till Betsson

Oddset Brasilien Tyskland matchen OS final fotboll 2016

En riktigt bra kampanj där man inte riskerar något och kan stötta Brasilien eller Tyskland helhjärtat och mot oddset ifall man vill stötta underdogen Tyskland. Perfekt dig som ska spela på Brasilien vs Tyskland match för att krydda till hela upplevelsen. Till Betsson

Brasilien – Tyskland odds 1X2 + Dubbelchons

Här vinnaroddsen på i Brasilien – Tyskland i OS-matchen:

Bäst odds Brasilien vinner (1): 2.05
Bäst odds Oavgjort (X): 3.30
Bäst odds Tyskland vinner (2): 3.70

Bäst odds gardering: (1X) 2.14 (12) 1.30 & (2X) 1.18

Brasilien – Tyskland odds mål – Över och Under 2,5 mål

Kommer både Tyskland och Brasilien att gör mål under matchen? Hur många mål gör Brasilien och Tyskland totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i Brasilien – Tyskland i OS-matchen:

Odds både Tyskland och Brasilien gör mål: JA (2.45) NEJ (1.54)
Totalt mål: Över 2,5 (2.45) Under 2,5 (1.57)

Oddset Neymar gör mål: 2.33
Oddset Gabriel Jesus gör mål: 2.80
Oddset Nils Petersen gör mål: 3.50
Oddset Davie Selke gör mål: 3.50

Senaste oddsen hittar du här = >

Brasilien Tyskland 1-1 odds

Brasilien spelade 1-1 mot Tyskland?. Här ser du vad Brasilien-Tyskland ger ifall resultat blir 1-1 på ordinarie speltid.

Brasilien – Tyskland odds målskyttar

Tippa målskytt i Brasilien – Tyskland matchen. Här är målskyttarna att tippa i Brasilien – Tyskland matchen.

Odds Brasiliens målskyttar

Många ställer sig frågan om Neymar kommit i form i sommarens OS-slutspel efter att ha gjort bleka insatser i flertalet matcher. I semifinalen mot Brasilien tog hon dock kommandot och stod för ett mål samtidigt som hon ledde sitt lag till seger som lagkapten. Tror du Olympique Lyonnais-stjärnan kommer göra mål så ska du helt klart tippa på det till oddset 2.33.

Oddset Neymar gör mål: 2.33
Oddset Gabriel Jesus gör mål: 2.80

Senaste oddsen hittar du här = >

Odds Tyskland målskyttar

Oddset Nils Petersen gör mål: 3.50
Oddset Davie Selke gör mål: 3.50

Senaste oddsen hittar du här = >

Brasilien – Tyskland odds övrigt spel

För dig som undrar vilken tid Tyskland – Brasilien och vilken kanal Tyskland-Brasilien så är det TV3 och Viaplay kl. 21:00. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller OS-finalen mellan Brasilien och Tyskland. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat superstjärnorna Nils Petersen, Nils Petersen, Gabriel Jesus och Neymar, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

Här hittar du mer om Brasilien Tyskland live stream, Brasilien Tyskland vilken tid, Brasilien Tyskland vilken kanal och Tyskland Brasilien speltips och tips inför Tyskland vs Brasilien Kolla på odds OS fotboll 2016 vinnare och Brasilien Tyskland startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Brasilien-Tyskland.

Här kan du även läsa mer om OS fotboll 2016 såsom OS fotboll 2016 spelschema samt OS hondboll 2016 spelschema, OS basket 2016 spelschema, OS friidrott 2016 program, OS simning 2016 spelschema, OS TV-tider, OS 2016 resultat, OS live stream, ifall man vill se OS i Rio gratis online så kan man alltid streama OS 2016 eller se OS Rio 2016 stream. Du kan även läsa lite mer om Brasiliens OS-trupp fotboll 2016, OS 2016 städer m.m

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply