Odds på att Kroatien vinner fotbolls VM 2022

bet365

Oddset på Kroatien att vinna Fotbolls VM 2022

Odds Kroatien att vinna VM? Bäst odds på att Kroatien vinner VM 2022? Vi har ni tagit oss hela vägen till fotbolls VM-finalen. Vi har nu endast en match kvar när det kommer till VM 2022. Det är endast finalen som kvarstår och det är Frankrike mot Kroatien som gäller. Kroaterna har gått från klarhet till klarhet i turneringen. Nu återstår det att se om man även kan välta omkull Fransmännen. Inför en VM-final är det många som undrar vad är oddset på att Kroatien vinner VM 2022. Samt hur det ser ut då Kroatien till en början inte var favorittippade. Se och spela på fotboll live =>

Odds på att Kroatien vinner fotbolls VM 2022

Kroatien har nästan alltid haft ett bra fotbollslag med världsstjärnor. Man har dock aldrig tagit sig till en final i fotbolls-VM tidigare. Nu är Kroatien en match från att vinna VM. Man har dock ingen lätt motståndare i finalen. Detta då man ställs mot Frankrike som är ett lag fullt med stjärnor. Man förlorade EM-finalen 2016 och efter det har man endast förlorat en match. Detta mot Sverige. Frågan är om Mandzukic, Modric och Rakitic ska lyckas göra det igen. Antingen efter 90 minuter eller efter straffar.

Odds på att Kroatien vinner VM 2022

Vad är oddset på att Kroatien vinner VM? Hur har vinnaroddset förändrats under turneringens gång? Det är Frankrike som är favoriter till att vinna. Kroatien är dock inte långt efter när det kommer till oddsen. Men det kommer att bli svårt. De rödvita har dock varit smått uträknade tidigare i turneringen och man vet aldrig vad som kan hända. Det är en fin slant som man kan vinna om Kroatien vinner VM. För dig som vill tippa på Kroatien vinner VM så har vi tagit fram bästa odds på Kroatien att vinna Fotbolls VM 2022.

Bra odds på att Kroatien vinner fotbolls VM 2022

Odds Kroatien att vinna VM var till en början höga. Man var inte bland de tio största favoriterna till att vinna. Man har dock jobbat otroligt hårt under turneringens gång. Nu är man endast en match från att vinna sitt första VM-någonsin. Det återstår dock att se om man kan få hål på Frankrike som är revanschsugna från EM 2016.

Så vad är oddset på att Kroatien vinner Fotbolls VM 2022? Här går vi igenom hur mycket Kroatiens odds på att vinna VM är och vilka andra spelalternativ som finns för den som vill spela på att Kroatien vinner VM-finalen 2022.

I truppen finns flera världsstjärnor. Det är framför allt Luka Modric, Ivan Rakitic och Mario Mandzukic som lyfts fram. De tre är lagets viktigaste spelare. Det var även den sistnämnde som gjorde 2-1 mot England i semifinalen. Kroatien kommer inte att vinna VM. I alla fall inte om man ser till vad flera svenska spelbolag och betting sidor tror. Se och spela på fotboll live =>

Odds Kroatien vinner fotbolls VM 2022

Bäst odds på att Kroatien vinner VM 2022

Vi har nu samlat ihop samtliga av Kroatiens odds i VM 2022 och hur mycket du kan dra in vid vinst. Oddsen på att Kroatien vinner VM-guld är ganska höga. Speciellt med tanke på att de inkluderar förlängning och straffar. Kroaterna är inte längre en överraskning i denna turnering och man bör de ta på största allvar.

Odds Kroatien vinner VM från olika spelbolag i Sverige

Siktar du på att spela på kroatiskt VM-guld? Tror du att Kroatien vinner VM och att man får lyfta pokalen för första gången i landets historia? Då har vi samlat ihop de spelbolag med bäst odds när det kommer till finalen på söndagskvällen.

Bästa odds Kroatien vinner VM Odds
Unibet 2,85
Bet365 2,75
LeoVegas 2,85
Betsafe 2,90
ComeOn 2,75
Betsson 2,90
Mobilebet 2,75
Nordicbet 2,90
Betfair 2,75

Kroatien vinner VM 2022 odds – Här har ni alltså tabellen med oddsen hos de största spelbolagen. Odds på att Kroatien vinner VM och nu kan du jämföra vem som har bäst odds. Dessa odds gäller inklusive förlängning och straffsparkar. Ditt spel är alltså inte över bara för att domaren blåser av efter ordinarie tid. Se och spela på fotboll live =>

Odds Kroatien vinner VM 2022

Kroatiens laguppställning och startelva gör att de vinner VM-finalen!

Det är inte alls lång tid kvar tills finalen i VM 2022 drar igång. Kroatien har kört ungefär samma elva under hela turneringen. Oavsett om det varit i gruppspelet eller utslagsfasen har Kroatiens VM-trupp och uppställning varit den samma.

Nedan finner ni Kroatiens potentiella startelva inför matchen mot Kroatien-

Subasic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic, Rakitic, Brozovic, Rebic, Modric, Perisic, Mandzukic

Kroatiens mesta målskyttar

När det kommer till de bästa målskyttarna i Kroatien är det väldigt utspritt. Istället för att ha en Cristiano Ronaldo eller Harry Kane som gör alla målen har flera spelare varit med och gjort mål. När det kommer till Kroatien är Luka Modric den som gjort flest mål. Real Madrid-stjärnan har gjort två mål och är bäst målskytt. Därefter hittar vi en rad spelare som gjort ett mål. Det hela har räckt för att ta sig till final. Nu återstår det att se om man lyckas vinna den.

Spelare Mål
Luka Modric 2
Andrej Kramaric 1
Ante Rebic 1
Domagoj Vida 1
Ivan Perisic 1
Ivan Rakitic 1
Mario Mandzukic 1
Milan Badelj 1

Kroatien hade inga spelare som var favoriter till att vinna skytteligan i VM. Man har istället ett lag som jobbar för varandra och har delat upp målskyttet. Det var Mario Mandzukic som ansågs vara den kroatiske spelare som skulle göra flest mål i turneringen. Det har endast blivit ett, men det räckte för att skjuta Kroatien till VM-final. Se och spela på fotboll live =>

Luka Modric – Mittfältsmotorn i Kroatien

Den störste spelaren i detta Kroatien är Luka Modric. Mittfältaren från Real Madrid har varit ett riktigt monster på sin position. Han har varit en av de bästa i detta mästerskapet och flera fans har begärt att han vinner Ballon d’Or. Med två mål och en viktig roll på planen har Modric tagit sitt Kroatien till final. Nu återstår det att se om han kan göra någon i finalen. Eller ska det bli ett respass?

Ivan Rakitic – den andra storstjärnan

Tillsammans med Luka Modric är Ivan Rakitic den största stjärnan. Mittfältaren från FC Barcelona har satt två avgörande straffar i detta världsmästerskap och varit iskall. Tillsammans med Modric styr han mittfältet och är även duktig på att hitta den där sista passningen.

Kroatiens tidigare matcher i Fotbolls-VM 2022

Datum Tid Kroatiens VM matcher Resultat
2018-11-07 20:00 Kroatien vs England 2 – 1
2018-07-01 20:00 Kroatien vs Danmark 2 – 1
2018-06-26 20:00 Island vs Kroatien 1 – 2
2018-06-21 20:00 Argentina vs Kroatien 0 – 3
2018-06-16 20:00 Kroatien vs Nigeria 2 – 0
2017-07-07 20:00 Qatar vs Kroatien 2 – 3

Kroatiens senaste match – England (2-1)

Den senaste matchen för Kroatien var mot England. Detta den 11 juli. Då vann man med 2-1 efter att Mario Mandzukic gjort sista målet i förlängningen. Nedan kan ni se målen från matchen som tog Kroatien till final.

Mer om odds på att Kroatien vinner VM och fotbolls VM-finalen 2022

Spela på att Kroatien att vinner Fotbolls VM 2022? Förhoppningsvis hittade du något bra odds på att Kroatien vinner VM ovan. Här på Silly Season Sverige så har vi försökt lyfta fram de bästa VM 2022 oddsen. Det finns många marknader att spela på. Speciellt Kroatien då de är en av favoriterna att vinna fotbolls VM. Du hittar även speltips VM 2022 på vår sida.

Några av favoriterna är Tyskland, Brasilien, Argentina och Spanien. Även Belgien och Frankrike tillhör favoriterna att vinna fotbolls-VM enligt oddset. Danmark är det enda skandinaviska hoppet då varken Sverige eller Norge tagit sig vidare.

För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Frankrike Kroatien VM-final bör även kolla in VM 2022 erbjudanden & kampanjer! Se även odds på att Frankrike vinner VM 2022. Läs mer på franska fotbollsförbundets hemsida. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply