bet365

Odds på att Frankrike vinner fotbolls VM 2022

bet365

Oddset Frankrike vinner Fotbolls VM 2022

Odds Frankrike vinner VM 2022? Bäst odds på att Frankrike vinner VM 2022? Snart har vi tagit oss hela vägen till fotbolls VM-finalen. Det är många matcher som har spelats under den senaste månaden. Tillslut har vi Argentina och Frankrike som kommer att göra upp om vem som blir världsmästare i fotboll. Då är självklart många som undrar vad är oddset på att Frankrike vinner VM 2022.  Frankrike är regerande världsmästare och har varit en av toppfavoriterna att vinna fotbolls VM 2022 sedan inledningen. Se och spela på fotboll live =>

Odds på att Frankrike vinner fotbolls VM 2022

Efter att ha förlorat finalen i EM 2016 mot Portugal så gick Frankrike i en ny final i VM 2018 mot Kroatien. Med två års mer erfarenhet lyckades Frankrikes unga trupp lyckats vinna samtliga matcher och till slut även Fotbolls-VM 2018. Nu är Frankrike en av storfavoriterna att vinna VM 2022. Självklart så ska man inte underskatta de andra lagen, såsom Brasilien, Portugal, England, Belgien. Att det har skrällt ordentligt under tidigare VM har vi sett ett flertal gånger. Alla storlag har åkt ut mot lag som normalt inte förväntats ha en chans att vinna. Under VM 2022 så har tex Marocko lyckades slå ut Portugal och Kroatien slog ut Brasilien.

Odds på att Frankrike vinner VM 2022

Vad är oddset på att Frankrike vinner VM? Hur har vinnaroddset förändrats under turneringens gång? Naturligtvis så undrar många stor sannolikheten att Les Blues faktiskt vinner VM-finalen mot Kroatien. Det är något som många sitter och tänker på. För dig som vill tippa på Frankrike vinner VM så har vi tagit fram bästa odds på Frankrike att vinna Fotbolls VM 2022.

Bra odds på att Frankrike vinner fotbolls VM 2022

Odds Frankrike att vinna VM inför turneringen har varit till fransmännens fördel. De har varit ett av de lag som varit störst favoriter till att vinna fotbolls VM tillsammans med Tyskland och Brasilien. Detta har inte ändrats och nu står det kvar själva i slutet mot Kroatien. Frankrike må inte ha visat upp den roligaste fotbollen men de har vunnit sina matcher.

Så vad är oddset på att Frankrike vinner Fotbolls VM 2022? Här går vi igenom hur mycket Frankrikes odds på att vinna VM är och vilka andra spelalternativ som finns för den som vill spela på att Frankrike vinner VM-finalen 2022.

Med namn som bland annat Kylian Mbappé och Olivier Giroud var Frankrike storfavoriter inför turneringen. Nu ställs Frankrike mot succénationen Argentina som slog ut Nederländerna i kvartsfinalen. Så hur höga är marknadens odds att Frankrike vinner VM? Det är ingen tvekan att det är fransmännen som är favoriter till att lyfta pokalen. I alla fall inte om man ser till vad flera svenska spelbolag och betting sidor tror. Se och spela på fotboll live =>

Odds Frankrike vinner fotbolls VM 2022

Bäst odds på att Frankrike vinner VM 2022

Nedan har vi samlat ihop Frankrikes odds i VM 2022 och hur mycket det ger ifall ditt bet går in. Oddsen är ganska höga om man ser till själva spelet. Det är dock oklart om det kommer gå till förlängning eller inte. Motståndarna Kroatien har redan varit med om tre förlängningar i turneringen. Frågan är om det även kommer bli det i finalen. Se och spela på fotboll live =>

Odds Frankrike vinner VM från olika spelbolag i Sverige

Är du intresserad av att spela på Franskt VM-guld? Tror du att Frankrike vinner VM och att man får lyfta pokalen 20 år efter den senaste gången. Då har vi samlat ihop de spelbolag med bäst odds när det kommer till finalen på söndagskvällen.

Bästa odds Frankrike vinner VM Odds
Unibet 1,45
Bet365 1,44
LeoVegas 1,45
Betsafe 1,45
ComeOn 1,45
Betsson 1,45
Mobilebet 1,45
Nordicbet 1,45
Betfair 1,44

Frankrike vinner VM 2022 odds – här är samtliga odds från de största spelbolagen i Sverige på att Frankrike vinner VM. Det är inte speciellt höga odds då Frankrike är storfavoriter till att vinna fotbolls VM och lyfta den ärofyllda trofén. Inget är givetvis garanterat, men det kan bli slant ifall man satsar några kronor på att Frankrike vinner VM. Oddsen avser inklusive förlängning och straffar och är därför lite lägre än matchoddsen.

Odds Frankrike vinner VM 2022

Frankrikes laguppställning och startelva gör att de vinner VM-finalen!

Det är inte mycket kvar förrän finalen drar igång. Frankrike har mer eller mindre använt sig av samma startelva i samtliga matcher i turneringen. Förutom i matchen mot Danmark då man redan var klara för avancemang i turneringen. Frankrikes VM-trupp är full med superstjärnor.

Nedan finner ni Frankrikes potentiella startelva inför matchen mot Frankrike:

Lloris; Lucas Hernández, Samuel Umtiti, Raphaël Varane, Benjamin Pavard; N’Golo Kanté, Paul Pogba, Blaise Matuidi; Antoine Griezmann, Kylian Mbappé, Olivier Giroud.

Frankrikes mesta målskyttar

Det många som tippade på att det skulle bli Antoine Griezmann och Kylian Mbappé som skulle vinna den interna skytteligan. De båda var redan väldigt bra under EM 2016. Det var ingen överraskning att de skulle axla rollen som målskytt i detta mästerskap. Det har dock inte gått lika bra med målskyttet för Olivier Giroud. Anfallaren har spelat flertalet matcher men inte lyckats hitta nätmaskorna. Frågan är om han kan hitta rätt i finalen.

Spelare som gjort tre mål
Antoine Griezmann
Kylian Mbappé

Frågan är om de båda superstjärnorna kan vinna skytteligan i VM. Det är Harry Kane som leder med sex mål gjorda. Det betyder att antingen Griezmann eller Mbappé måste göra minst ett hattrick för att gå om engelsmannen.

Antoine Griezmann – hjärnan bakom Frankrikes offensiv

Antoine Griezmann är en spelare det pratats väldigt mycket om under de senaste åren. Efter flytten från Real Sociedad till Atlético Madrid har fransmannen växt ut till en av världens bästa fotbollsspelare. Frankrikes nummer 7 må inte vara den största målskytten men han är hjärnan bakom anfallet.

Förutom att han stänkt in tre baljor i detta mästerskap har 27-åringen stått för flera fina framspelningar och assists. Det var bland annat Griezmann slog hörnan till Samuel Umtitis 1-0-mål mot Belgien i semifinalen.

Kylian Mbappé – supertalangen som blommat ut

Om Antoine Griezmann är hjärnan bakom Frankrikes offensiv är det Kylian Mbappé som är slutprodukten. Efter flytten från AS Monaco till Paris Saint-Germain sommaren 2017 har anfallaren utvecklats något enormt. Han har i detta VM visat att han är en av världens bästa fotbollsspelare. Hans otroliga snabbhet och teknik är en mardröm för motståndarförsvaret. Totalt har det blivit tre mål för Mbappe. Frågan är om 19-åringen kan avgöra VM-finalen 2022. Det skulle vara helt otroligt.

Frankrikes tidigare matcher i Fotbolls-VM 2022

Datum Tid Frankrikes VM matcher Resultat
2018-07-10 20:00 Frankrike vs Belgien 1 – 0
2018-07-06 16:00 Uruguay vs Frankrike 0 – 2
2018-06-30 16:00 Frankrike vs Argentina 4 – 3
2018-06-26 16:00 Danmark vs Frankrike 0 – 0
2018-06-21 17:00 Frankrike vs Peru 1 – 0
2018-06-16 12:00 Frankrike vs Australien 2 – 1

Frankrikes senaste match – Belgien (1-0)

Frankrikes senaste match var självklart semifinalen mot Belgien. Det var en otrolig match mellan Europas kanske två bästa fotbollslag. Tillslut var det Frankrike som drog det längsta strået. Detta efter att Umtiti gjort 1-0 på hörna. Belgarna var inte speciellt glada över Frankrikes sätt att spela. Målvakten Thibaut Courtois sa nämligen att han tyckte att Frankrike var ’Anti-fotboll”.

Mer om odds på att Frankrike vinner VM och fotbolls VM-finalen 2022

Spela på att Frankrike att vinner Fotbolls VM 2022? Förhoppningsvis hittade du något bra odds på att Frankrike vinner VM ovan. Här på Silly Season Sverige så har vi försökt lyfta fram de bästa VM 2022 oddsen. Det finns många marknader att spela på. Speciellt Frankrike då de är en av favoriterna att vinna fotbolls VM. Du hittar även speltips VM 2022 på vår sida.

För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Frankrike Kroatien VM-final bör även kolla in VM 2022 erbjudanden & kampanjer! Läs mer på franska fotbollsförbundets hemsida. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply