• Error, no group ID set! Check your syntax!

Betfair

2 000 kr + 450 kr gratisspel odds & spelbörs

Betfair

Få 100% i bonus på din första insättning hos Betfair. Eller lägg fem spel för minst 200 kr styck och få 400 kr i gratisspel. Du kan göra detta fem gånger och få upp till 2 000 kr i gratisspel!

 • Livestream
 • Cash Out

Fördelar

 • Få upp till 2000 kr i bonus
 • Lägg fem spel för minst 200 kr styck och få 400 kr i gratisspel. Du kan göra detta fem gånger om. Totalt 2000 kr i gratisspel!
 • 450 kr i gratisspel på spelbörsen
 • Livestream
 • Mobilappar
 • Spelbörsen
 • Cash Out
 • Kundsupporten

Nackdelar

 • Omsättningskravet på bonus

Vårt betyg

Betfair Info

 • Spelbolag: Betfair
 • Hemsida: www.betfair.se
 • Grundat: 2000
 • Land: England
 • Kundsupport: Telefon, mail och livechatt
 • Minsta insättning: 50 kronor
 • Insättningsbonus: 2 450 kr
 • Bonuskod: Automatiskt

betfair bonus - få 100% bonus upp till 1000 kr!

Betfair recension

Betfair har sedan bolaget startades runt millennieskiftet blivit en av de största spelsidorna i världen. Betfair finns idag nästan överallt i sportvärlden och erbjuder spel och betting på det mesta i sportväg. Spelbolaget är precis som namnet låter inriktat på bet och odds.

Betfair erbjuder betting och spel på marknader från allt mellan Sverige, USA i väst till Nya Zeeland i öst på kartan. Bettingsiten grundades i London men finns idag över hela världen och sponsrar flera sportevent och fotbollslag. Spelsidan huvudsponsor till bland annat Londonlaget Arsenal och de spanska giganterna FC Barcelona. Betfair sponsrar även flera stora turneringar och mästerskap.

Spelbolaget har när det kommer till sin image och och satsningar lagt mycket vikt på fotboll. Betfair har väldigt ofta erbjudande och kampanjer på de största matcherna på nationell och internationell. Du kanske sett några av Betfairs erbjudanden på det allsvenska topplaget Malmö FF här på Silly Season. Betfair erbjuder mycket spel och livestreaming på de största ligorna i Europa.

Betfair är en av de största spelsidorna i Sverige och ett spelbolag att räkna med när den svenska spelmarknaden blir reglerad.  Spelföretaget kommer att vara ett av företagen som ansöker och beviljas spellicens i Sverige. Spela hos Betfair idag =>

Betfair recension

Betfair bonus – 100% i bonus upp till 1000kr i välkomstbonus

Betfair är ett av de företag som har flest bonusar för nya spelare. Normalt sätt har spelbolagen en välkomstbonus som innebär en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor men det finns även andra kampanjer att utnyttja när man registrera sig för spel på bettingsiten. För de som inte vill ta del av insättningsbonusen finns även andra bonusar att ta del av.

 • Välkomstbonus 1: Insättningsbonus på 100% – få upp till 1000 kronor i bonus
 • Välkomstbonus 2: Spela för 200 kronor – få 200 kronor i bonus
 • Välkomstbonus 3: Riskfritt spel på spelbörsen på upp till 450 kronor

Betfair brukar även ha erbjudande på specifika matcher. Framför allt är det på Malmö FF, Barcelona, Real Madrid och Arsenals matcher som brukar ha förhöjda odds. Erbjudandena brukar komma i samband med Champions League, Europa League och Allsvenskan.

Ta del av bonus här =>

Betfair bonus insättning

Betfairs bonus är en matchningsbonus på din första insättning. Bettingsiten dubblar alla insättningar på upp till och med 1000 kronor vilket innebär att du får upp till 2000 kronor att spela för på ditt konto. Betfair har ett insättningskrav för att kunna ta del av samtliga bonusar och den minsta summan ligger på 100 kronor. Du får endast bonus på din första insättning hos spelbolaget.

Betfair 100 % bonus – upp till 100 kr i välkomstbonus vid första insättning

Som ny medlem Betfair får du välja mellan tre olika bonusar. Den första innebär att du får 100% i bonus på upp till 1000 kronor. Sätter du till exempel in 100 kronor får du 100% i bonus och alltså totalt 200 kronor att spela för. Maxinsättning för bonusen är 1000 kronor. Ange ZSKACJ när du registrerar dig för att få ta del av betfair välkomstbonus.

Betfair bonus gratisspel

Betfair 200 kronor i bonus – spela för 200 kronor – få sedan 200 kronor

Vill du hellre få 200 kronor gratis att spela för ska du välja denna bonus. Spelar du får 200 kronor får du 200 kronor till att spela på hos Betfair.

betfair spelbörs - få 750 kr i riskfria spel!Betfair bonus riskfritt – riskfritt spel värt 450 kronor på spelbörsen

Den tredje bonusen som Betfair erbjuder är ett riskfritt spel på spelbörsen. Här får du 450 kronor att spela för riskfritt. Prova spelbörsen gratis – få upp till 450 kr tillbaka.

Skapa ett konto med kampanjkoden EXCM75. Gör en insättning (min. 100 kr) och placera spel på Spelbörsen. Om du har gjort en nettoförlust under dina första 7 dagar, får du dina pengar tillbaka (upp till 450 kr).

Betfair bonuskod

Samtliga erbjudanden hos Betfair kräver att du anger en bonuskod eller kampanjkod som de även kallas. Oavsett vilket erbjudande man tar del av krävs det att man skriver in koden vilket är ett minus när bettingsiten funnits under en längre tid. Det är inte speciellt svårt att hitta koderna då de alltid ligger på kampanjsidorna. Förvärvningskoderna är ofta lika varandra och är en kombination av sex bokstäver och ibland siffror.

betfair bonuskod välkomstbonus: ZSKACJ

betfair bonuskod spelbörs: EXCM75

Betfair bonus regler

Som alltid är det viktigt att läsa regler och villkor när man utnyttjar bonusar. Hos Betfair finns ganska bra regler och krav och det viktigaste att ta reda på när man ska spela är omsättningskrav och vad man som spelare inte får göra. Så vad gäller för spel hos Betfair?

 • Sätt in minst 100 kronor för att ta del av en bonus
 • Omsättningskravet är på 4 gånger pengarna
 • Endast spel på 1.60 i odds eller mer räknas till omsättningskravet
 • Beloppet måste omsättas inom 90 dagar
 • Endast insättningar med kort, Trustly eller PayPal går att använda för bonus

Läs fullständiga regler här! =>

Betfair bonus utan insättningskrav

När det kommer till spel på odds och betting har Betfair tre olika bonusar. Spelsiten har dock inget erbjudande utan insättningskrav. Det krävs att du som spelare sätter in minst 100 kronor på sitt konto för att kunna få något gratis hos oddssiten.

Betfair bonus omsättningskrav – 4 gånger

Betfair omsättningskrav? Det finns många spelbolag ute på oddsmarknaden men få har så bra regler och villkor som Betfair. Bettingsiten har ett omsättningskrav på 4 gånger samtidigt som summan måste omsättas på spel över 1.60. Hos många andra spelbolag kan omsättningskravet ligga på 14 gånger eller mer samt spel på minst 2.00 i odds, men så är inte fallet med Betfair.

Omsättningskraven på Betfairs bonus är bland de bästa på marknaden och även ett stort plus i vår recension.

Betfair i mobilen

Hos Betfair kan du både spela på din dator, mobil eller surfplatta. Du väljer själv vad som är bäst för dig men oavsett vilket sätt du spelar har du tillgång till alla odds, spel och erbjudanden som på datorn. Att spela via mobiltelefonen är ofta lättare, speciellt när det kommer till liveodds då många sitter med telefonen i handen och tittar på matchen och därför har du två sätt att spela hos Betfair i telefonen. Det går både att spela genom den mobilanpassade hemsidan och via de två olika apparna spelsiten har. Anledningen är att Betfair erbjuder flera olika sätt att spela på.

Betfair mobil - mobillapp

Betfair app – ODDS & SPELBÖRSEN

Betfair har till skillnad från alla andra spelbolag på marknaden två stycken appar för spel i mobilen. Man har både den traditionella bettingappen “odds” för spel och livespel på matcher och event och den nya appen “Spelbörsen” för spel på deras avdelning med samma namn, även kallad Exchange Games.

Båda apparna går att använda på iOS (Apple) och Android.

Betfair live stream – livestreama och spela på sport i världsklass!

Hos Betfair går det inte bara att spela på sport från hela världen. oddssiten kan även spela och se på livestream under matchens gång. Betfair erbjuder live stream från bland annat La Liga, Ligue 1, Serie A och FA-cupen när det kommer till fotboll samt bland annat tennis och amerikanska basketligan NBA och mycket mycket mer.

Det är inte alla bolag som ger sina kunder möjligheten att streama och spela samtidigt på samma ställe. Dock gör Betfair det och man kan göra det avsett om man använder sin dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Betfair livestream

Betfair betting – Odds och spel inför matcher och event

Betfair har spel på det mesta. Det går inte att sticka under stol med att de flesta i vårt avlånga land väljer att lägga sina spel innan matchen eller matcherna börjar, så kallat pre-match. Under en väldigt lång tid har det varit att man gått till spelaffären för att lägga sitt spel, då kunde man bara göra det inför matchen och liveodds fanns inte ens i de vildaste tankarna. Nu är liveodds dock en självklarhet även om många föredrar att lägga sina spel inför matchen.

Betfair livebetting – spela under matcher

Liveodds och livebetting är för de som vill ha lite mer spänning under sitt spelande och lägger sina spel under matchens gång. Det går att spela på allt från vem som gör första mål, vem som gör nästa mål och hur många mål det blir i matchen. Betfair är ett av de bolag som erbjuder flest spelmarknader både före och under matchen.

Det är absolut lättast att spela under matchen visa sin mobiltelefon eller surfplatta om man ser matchen på tv eller är på plats.

Betfair spelbörsen

Hos Betfair hittar du fliken Spelbörsen som är ett helt nytt sätt att spela på odds och sport. Här fungerar det nästan precis som vid vanliga odds men du spelar mot andra. Ju fler som är med och spelar ju större vinster betalas ut till vinnarna. Här finner ni en video om hur det fungerar:

Här får du bonus på 450 kronor vid riskfritt spel om du anger koden EXCM75.

Betfair – Acca Edge

En annan punkt som Betfair även har på sin sida är Acca Edge. Spelet fungerar som vanlig betting men är bra för de som gillar att spela på flera matcher. Här får du nämligen tillbaka din insats om du får in alla förutom en match! Du kan alltså spela på tre matcher eller fler och har du fel på en match får du tillbaka din insats, i pengar!

Betfair Virtuella sporter – Spela på virtuella matcher

Det blir allt vanligare att spelbolagen börjar erbjuda spel på virtuella sporter. Virtuella sporter innebär spel på lopp eller matcher sin inte går på riktigt. Det är en dator som bestämmer hur matchen slutar men du ser den live i 3D på hemsidan. Fotboll, cykling, hästar och motorsport är endast några av sporterna du kan spela på under fliken och det hela innebär att du kan spela när du vill under årets 365 dagar, även om det inte finns någon match som avgörs i verkligheten!

Betfair Trav – Betfair hästar

Något som blivit väldigt populärt bland bettingsidorna är spel på trav och V75. Tidigare var det endast ATG som hade hand om hästsporten men nu har allt fler spelbolag online lagt till spel på V75 på sina sidor. Det går nu att spela på hästar från Sverige och andra nordiska länder direkt hemma på datorn, detta samtidigt som det även finns sport och andra event att betta på.

Betfair trav

Erbjudanden och kampanjer hos Betfair

Som vi tidigare nämnt har Betfair bra med erbjudanden och kampanjer när det kommer till nya spelare. Spelföretaget har allt från insättningsbonus till gratisspel för nya spelare men det kommer även då och då upp nya välkomsterbjudanden. Vid stora matcher brukar Betfair bland annat ha förhöjda odds på 7-9 gånger pengarna på det bästa laget.

Det dyker även upp andra erbjudanden för nya spelare men för befintliga spelare är det inte lika roligt. Det är inte speciellt ofta Betfair har erbjudande för redan registrerade kunder, något de borde tänka över.

Betfair insättning och uttag

Visa, Visa Electron, Mastercard, banköverföring, Neteller, PayPal, ClickandBuy och Moneybookers

Betfair omdöme

Nedan finner ni fördelar och nackdelar samt vårt omdöme av Betfair.

Betfair fördelar

 • Snabb sida – på Betfairs hemsida går det väldigt snabbt att navigera och det är även enkelt. Designen är väldigt basic vilket innebär att det inte är några extra färgrika banners eller något annat som kan vara irriterande ibland
 • Välkomstbonusen – Betfair må kanske inte ha den högsta bonusen men välkomstbonusen på Betfair har i alla fall ett lågt omsättningskrav. På flertalet andra sidor behöver spelaren omsätta sin insättning plus bonus omkring tio eller 15 gångar, här behöver du endast göra det fyra gånger.
 • Livestream – att kunna se och spela på ett event är ett väldigt stort plus. Tjänsten fungerar även väldigt smidigt då man inte behöver ha två fönster öppna för att göra båda sakerna.

Betfair nackdelar

Ha alltid i baktanke och åtanke att hålla koll på vad som är mindre bra med en spelsite. Det för att veta om vad du kanske ska undvika.

 • Kundtjänst – Texten ”hjälp” hittar du längst ner på sidan – korta öppettider jämfört med andra casino

Betfair Arsenal

Betfair support Sverige

Betfair casino support på svenska för casino spelare i Sverige. Supporten är öppen 10:00-18:30. Kundtjänsten finns tillgänglig på svenska, engelska och danska.

 1. Betfair support chat: Betfair erbjuder ingen chattsupport för sina spelare
 2. Betfair support email: support.sv@betfair.com
 3. Betfair support telefon: 08 505 201 69 – öppet varje dag mellan 10:00 och 18:30

Betfair ägare

Betfair ägare? Betfair ägs av företaget Paddy Power Betfair.

Licens: Government of Gibraltar & at av Malta Gaming Authority

Företagets adress:Paddy Power Betfair, Belfield Office Park,, Beaver Row, Clonskeagh, Dublin 4

Vår sammanfattning av Betfair

Vi har nu kommer till en sammanfattning av bettingsiten Betfair och allt man de har att erbjuda. När det kommer till designen på sidan är det lätthanterlig och det är enkelt att ta sig runt på mellan de olika flikarna. Färgerna orange och svart går bra ihop och gör det även till en stilren spelsite.

Blickar vi dock mot spelutbudet erbjuder man spel på många olika matcher. Ett minus är dock att man inte har speciellt många alternativ per match. Medan konkurrenterna har odds på alla möjliga marknader är utbudet begränsat hos Betfair och för de som gillar att testa lite nya typer av spel är spel hos Betfair en besvikelse.

Att man har två mobilappar för spel i mobilen är både på gott och ont. Den mest populära är de vanliga oddsen och självklart har de en egen app. Därefter finns även Spelbörsen som är ett kapitel för sig.

I sin helhet är Betfair en bra spelsite, men man saknar fortfarande flera bitar för att bli ett av de bästa.