• Error, no group ID set! Check your syntax!

LISTA: Den bästa startelvan inför fotbolls-VM 2018

Den bästa startelvan inför fotbolls VM 2018 – innan turneringen startat

VM står och väntar runt hörnet, och det kommer ju bli av fotbollsfest som vi sent ska glömma. För första gången på 12 år, sedan 2006, så kommer vi vi att få se Blågult (101,00) i en VM-turnering. Det då Sverige VM trupp 2018 kommer att åka till Ryssland för att försvara Sveriges fotbollsstolhet. Men förutom det så kommer ju några av världens bästa spelare från turneringens bästa lag i VM att finnas på plats i Ryssland. Just därför kommer vi att göra den bästa startelvan inför fotbolls vm 2018.

Det finns så fantastiskt många världsklasspelare att ta ifrån. Inte minst så går det att hämta spelare från de största och bästa trupperna. Det vi på redaktionen ska göra är att vi tittar igenom alla vm trupper 2018 och väljer ut det lag som innan turneringen startar ser bäst ut. Vilka kan det bli?

Den bästa startelvan inför fotbolls VM 2018

Här är den bästa startelvan inför fotbolls VM 2018

Med så otroligt många bra fotbollsspelare – vissa av de bäst i världen – så blir det här något roligt att göra. Vi kommer att titta på praktiskt taget varje och och position, för att på så vis kunna få fram de allra bästa spelarna i vårt lag.

En del av spelarna kommer förstås redan vara självskrivna i den bästa startelvan inför fotbolls VM 2018. Ni kan nog själva lista ut vilka några av de här killarna kommer att bli.

Lista: Den bästa startelvan inför fotbolls VM 2018

Att läsa om fotbolls VM 2018Silly Season Sverige är inget svårt. Vi har skrivit om det mesta som handlar om turneringen där världens bästa lag gör upp om att titulera sig världsmästare i fotboll. Bland annat så går det att läsa om de bästa anfallarna i VM 2018, VMs bästa målvakter, de bästa backarna i VM samt de allra bästa mittfältarna i VM 2018.

Annars går det också att se resultat i VM 2018 för alla matcher. Nu kommer det dock att läggas mest fokus på att ta fram den på förhand bästa startelvan inför fotbolls VM 2018. Vi kommer att uta ut en målvakt och sedan ställa upp med 4-4-2. Håller ni med oss i vår laguttagning? Dela gärna med er av era åsikter om vårt VM-lag 2018.

Målvakt: Thibaut Courtois, Belgien

Bästa startlevan i VM

I Belgien VM trupp 2018 så hittar vi självaste Thibaut Courtois. Chelseas duktige stjärnmålvakt har varit på toppen i många år nu. Och trots att Chelsea inte hade någon drömsäsong så är det inget som 26-åringen kan klandras för. Han kommer dessutom att att bli vikit när Belgien (12,00) ska försöka vinna hela VM.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply