Bäst betalda fotbollsspelare i världen – är Messi eller Ronaldo bäst betald?

LISTA: Bäst betalda fotbollsspelare i världen

Världens bäst betalda fotbollsspelare

Bäst betalda fotbollsspelare i världen? Världens bäst betalda spelare? Vilken fotbollsspelare tjänar mest i världen? Hur mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i lön? Hur mycket tjänar Cristiano Ronaldo i lön? Vad har Leo Messi i inkomst? Frågorna är många när det kommer till hur mycket världens rikaste fotbollsspelare tjänar och vilka som är de rikaste fotbollsklubbarna i världen.

Världens mest betalda fotbollsspelare

Världens största fotbollsklubbar omsätter otroliga summor varje år och de största utgifterna är lönerna som man betalar ut till sina superstjärnor. Lönerna som spelarna tjänar läggs på allt från fastigheter till kläder och bilar. Några av världens bäst betalda fotbollsspelare som har de dyraste och snabbaste bilarna är Cristiano Ronaldo, Leo Messi och Zlatan Ibrahimovic.

Bäst betalda fotbollsspelare i världen

Bäst betalda fotbollsspelare i världen 2018

Vilka är det bäst betalda fotbollsspelarna i världen 2018? Nu har Forbes sammanställt en lista med de tio fotbollsspelare som tjänar mest i världen och flera av spelarna är även de bäst betalda spelarna i Europa. Listan omfattar endast spelarlöner och alla bilder är hämtade från Bildbyrån.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat listor och artiklar som läst av flera tiotusentals läsare var dag. De har handlat om allt från Real Madrid lönelista och FC Barcelonas löner till 2000-talets bästa anfallspar och världens bäst betalda tränare. Ta gärna en titt på de efter att vi tagit reda på vem som tjänar mest i fotbollsvärlden när det kommer till världen.

10. Bäst betalda fotbollsspelare i världen: Graziano Pelle

De är de bäst betalde fotbollsspelarna i världen

KlubbÅrslön (£)Kontraktslängd
Shandong Luneng15 miljoner2018-12-30

Kommer ni ihåg Graziano Pelle? Den italienske anfallaren som slog igenom i VM 2014 och lockade till sig kinesernas blickar. Han skrev på ett fyraårskontrakt med Shandong Luneng och tjänar 15 miljoner pund om året. Pelle ser dock ut att få söka efter ett nytt jobb då hans kontrakt går ut dagen innan nyårsafton 2018.

9. Bäst betalda fotbollsspelare i världen: Paul Pogba

De bäst betalda fotbollsspelarna i världen

KlubbÅrslön (£)Kontraktslängd
Manchester United15,4 miljoner2021-06-30

På nionde plats hittar vi Manchester Uniteds franske mittfältare Paul Pogba. Han lämnade Juventus för spel på Old Trafford och nu är han en av världens bäst  betalda spelare. Pogba blev när han flyttade världens dyraste fotbollsspelare och nu sägs han vara nära att skriva på ett nytt kontrakt.

Pogba är en av Manchester Uniteds bäst betalda spelare.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply