Atlético Madrid värvar Sandro från Málaga

Atlético Madrid värvar Sandro från Málaga

Sandro lämnar Málaga för Atlético Madrid

Anfallaren har genomgått den obligatoriska läkarundersökningen med den spanska huvudstadsklubben och förväntas skriva på inom kort.

Efter att ha slutat trea i La Liga, tagit sig till semifinal i Copa del Rey och spelat semifinal i Champions League är säsongen över för Atlético Madrid. I alla fall när det kommer till spelarna i laget. För klubbledningen har sommaren precis börjat men redan nu är man nära sin första värvning.

Det är den Madridbaserade tidningen MARCA som avslöjar att anfallaren Sandro Ramírez har genomgått den obligatoriska läkarundersökningen med Atlético under lördagen.

Spelaren befinner sig för närvarande i Las Rozas utanför Madrid med det spanska U21-landslaget där man laddar upp inför sommarens EM-slutspel. Sandro besökte under lördagen kliniken FREMAP i Majadahonda för att ta ett steg närmare en flytt till Atlético Madrid.

Atlético Madrid kommer betala spelarens utköpsklausul på 6 miljoner euro.

Ansluter i vinter

Trots att Sandro skriver på för den spanska huvudstadsklubben kommer han inte att spela med laget förrän januari månad. Anledningen är att Atlético Madrid nämligen belagts med ett registreringsförbud av FIFA, något som gör att man kommer låna ut Sandro till Málaga under höstsäsongen.

Skulle Málaga inte gå med på att låna in spelaren under höstsäsongen kommer Atlético hitta en ny klubb för spelaren att representera under de första sex månaderna. Ett alternativ är även att träna under Diego Pablo Simeone utan att spela några matcher, något som dock är långt ifrån optimalt.

Sandro har tidigare spelat i Las Palmas och anslöt till Barcelonas B-lag 2009. Sommaren 2016 lämnade han för spel i Málaga och nu är han alltså nära spel Atlético Madrid.

SE ÄVEN: Griezmann stannar i Atlético Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply