Arsenal byter Alexis Sanchez mot Manchester Citys Sergio Aguero?

LISTA: 10 stjärnor som inte kommer att spela VM 2018

Premier League-stjärnorna i enorm bytesaffär?

England och fotbollsvärlden kan vara på väg att få se en bytesaffär som sällan skådats tidigare. För enligt The Daily Star ska de båda storklubbarna Manchester City och Arsenal förberedda en jätteövergång. Det då både Alexis Sanchez och Sergio Aguero kommer byta klubb med varandra.

Det handlar förvisso om två av de största namnen som är på väg att lämna någon av de stora Premier League-klubbarna just nu. Det talar för att just den här bytesaffären skulle kunna genomföras. Något som dock talar emot är just det faktum att vi pratar om två av de största stjärnorna. Inte bara i Premier League, utan i hela idrottsvärlden.

Dessutom är det inga mindre än The Daily Star, en källa som framför allt under transfertider ska tas med en stor nypa salt.

Kan byta klubb i sommar

Enligt många olika källor ska Manchester Citys storstjärna Kun Aguero vara på väg till Madrid, en klubb som vann La Liga den här säsongen. Men om vi ska tro på de uppgifter som den engelska tidningen lägger fram så kanske vi får se argentinaren i Premier League trots allt.

För det verkar då som han stannar i England – men inte i Manchester City. Utan istället kommer han att användas i den moderna fotbollens kanske mest spektakulära bytesaffär där Alexis Sanchez och Kun Aguero byter klubbar med varandra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply