Arsenal pushar för köp av Arda Turan

Arsenal pushar för köp av Arda Turan

Arda Turan – nästa köp för Arsenal?

För drygt en vecka sen stod det klart att Arsene Wenger förlänger med Arsenal, och nu börjar även ryktena om fransmannens kommande köp att dyka upp.

Arda Turans framtid i FC Barcelona blir allt mer osäker. Efter att den spanska storklubben vunnit Copa del Rey i slutet av maj månad såg turken inte alls speciellt glad ut och var även inte i centrum av firandet. Mittfältaren har aldrig lyckats anpassa sig fullt ut efter flytten från Atlético Madrid sommaren 2015 och nu rapporterar turkisk media att spelaren närmar sig spel i Premier League den kommande säsongen.

det är nyhetsportalen Haberturk som kommer med nyheterna kring Arda Turan som kan ansluta till den engelska huvudstadsklubben trots att man inte kommer delta i Champions League den kommande säsongen. Arsenal ska vara beredda att betala 20 miljoner pund (drygt 25 miljoner euro) för att köpa loss spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

Arsenal pushar för köp av Arda Turan

Även Riyad Mahrez finns på Wengers önskelista

Det är inte bara Arda Turan som Arsenal kan tänka sig att värva under de kommande månaderna. Förutom turken ska även Leicester Citys algerier Riyad Mahrez vara en spelare som den engelska huvudstadsklubben ska vara väldigt intresserade av att värva. Det är oklart hur mycket Arsenal skulle behöva betala för att köpa loss spelarens rättigheter. En affär skulle dock bli dyrare än om man köpte Arda Turan från Barcelona.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arda Turan i Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply