Allsvenskans bäst betalda spelare 2021

Allsvenskans bäst betalda spelare: vilka är spelarna som tjänar mest i Allsvenskan 2021?

Allsvenskans bäst betalda spelare 2021? Vad tjänar spelarna i allsvenskan? Vad tjänar en allsvensk spelare? Hur mycket tjänar en allsvensk spelare? Vem är den bäst betalda fotbollsspelare i allsvenskan? Snart får du reda på vem som är bäst betald i allsvenskan 2021.

Bäst betalda spelarna i Allsvenskan – vilka är högst betalda fotbollsspelare allsvenskan 2021?

Hur mycket tjänar spelarna i allsvenskan? När man jämför bäst betalda fotbollsspelare i allsvenskan med bäst betalda fotbollsspelare i världen framstår de svenska lönerna i Allsvenskan som ganska blygsamma jämfört med de övriga europeiska ligornas löner och i många fall framstår de som veckolöner i förhållande till de högst betalda fotbollsspelarnas löner. Jämför man motsvarande lista från tidigare år ser det ut som de bäst betalda spelarna gått ned i lön. Uppgifterna är hämtade från Skatteverket och inkomståret 2017.

Allsvenskans högst betalda spelare

Spelarlöner allsvenskan 2021 – högst lön allsvenskan 2021

Vilka är spelarna som tjänar mest i allsvenskan 2021? Nedan kan du se vilka 15 allsvenska spelare som tjänade mest under förra året. Så här mycket tjänar förmodligen våra allsvenska stjärnor även under 2021. Nedan kan du se hur mycket de allsvenska klubbarna betalar i löner till några av bäst betalda stjärnor i Allsvenskan.

Malmö spelare har högst lön i Allsvenskan 2021

Noterbart är att listan är himmelsblå då den består till stor del av malmöiter. Dock är det inte så konstigt med tanke på att Malmö FF avancerat till Champions League två säsonger i rad och även var Allsvenskans rikaste lag 2021. För sitt första Champions League avancemang fick Malmö FF över 160 miljoner kronor och andra gången beräknades Malmö tjäna minst 140 miljoner kronor på sitt avancemang till Champions League. Detta kommer förmodligen att bidra till att Malmö FF spelare kommer att dominera denna lista med bäst betalda fotbollsspelare i Allsvenskan i många år till.

15 högst betalda allsvenska spelare 2021

Listan nedan uppdateras så fort nya uppgifter är klara.

Så hur mycket tjänar en fotbollsspelare i Allsvenskan? Så här mycket tjänar de 15 högst betalda fotbollsspelarna i Allsvenskan. Nedan ser du nummer 15-10 bland allsvenskans bäst betalda spelare 2021:

15. Daniel Sundgren – lön i AIK – 1 miljon kronor
14. Daniel Gustavsson  – lön i AIK – 1 miljon kronor
13. Nordin Gerzic – lön i Örebro – 1 miljon kronor
12. Rasmus Bengtsson – lön i Malmö FF – 1 miljon kronor
11. Elias Már Ómarsson – lön i IFK Göteborg – 1 miljon kronor
10. Kebba Ceesay – lön i Dalkurd – 1 miljon kronor
9. Franz Brorsson – lön i Malmö FF – 1,20 miljoner kronor
8. Sebastian Eriksson – lön i Elfsborg – 1,20 miljoner kronor
7. Stefan Ishizako – lön i AIK – 1,25 miljoner kronor
6. Alexander Jeremejeff – lön i Häcken – 1,30 miljoner kronor

Allsvenskans bäst betalda spelare

Klicka på nästa för att se de återstående spelarna med högst lön i Allsvenskan.

Allsvenskans bäst betalda spelare 2021

Allsvenskans bäst betalda spelare 2021? Baserat på 2018 taxerade så är dessa fem spelare allsvenskans bäst betalda spelare 2021.

5. Allsvenskans bäst betalda spelare: Johan Wiland lön i Hammarby – 1,3 miljoner kronor

De är Allsvenskans bäst betalda spelare

På femte plats hittar vi Johan Wiland. Målvakten flyttade från Malmö till Hammarby för att komma närmare familjen och varit en av lagets bästa spelare på senare tid.. Här hittar du samtliga spelarlöner för Hammarby!

Lönen som Wiland tjänar i Hammarby är troligen långt ifrån de summor han tjänade som utlandsproffs. En av klubbadresserna som Wiland tidigare spelat i är FC Köpenhamn. Med det danska huvudstadslaget blev det flertalet äventyr i Champions League något som säkerligen innebar hög lön och flertalet bonusar.

Sidor: 1 2 3 4 5

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply