Alexander Isak lön 2019

Lön Alexander Isak

Alexander Isak lön Dortmund – hur mycket tjänar han i tyska Bundesliga?

Alexander Isak lön Dortmund? Hur mycket tjänar Alexander Isak i månaden eller vad tjänar han om året är frågor som är vanliga när det gäller Isaks lön i AIK och hans nya klubb Borussia Dortmund. Isaks nya lön i Dortmund har också blivit en het fråga då den unge svensken flyttade till Borussia Dortmund i januari 2017. Därmed så har vi fixat fram lite uppgifter åt er om Isaks inkomster för att se vad han hade för lön hos AIK (och vad hans lön uppgår till hos Borussia Dortmund). För närvarande är Isak utlånad till Wilhelm II i den holländska ligan.

Se och streama Borussia Dortmunds matcher här =>

Alexander Isak lön Borussia Dortmund

Alexander Isak lön Dortmund? Alexander Isaks lön i Borussia Dortmund kommer med största sannolikhet bli flera gånger högre än den summa än vad han tjänade i AIK, klubben som han skrev proffskontrakt med under våren 2016. Många trodde att Isak kommer från början att lånas ut efter flytten till Bundesliga. Så blev dock inte fallet. När det kommer till den lönemässiga biten kommer han ligga långt klubbens superstjärnor där Marco Reus ligger i topp på Borussia Dortmunds lönelista.

Alexander Isak lön Sverige

Alexander Isak lön i Sverige var inte direkt någon höjdarlön. Enligt Skatteverkets uppgifter taxerades spelaren 2016 för en inkomst på 9 000 kronor i Sverige, men då han nu fått ett proffskontrakt med huvudstadsklubben tjänar han betydligt mer.

Alexander Isaks lön Dortmund

Alexander Isak lön i AIK är inte avslöjad, detta då han för inte alls längesen gick från lärlingskontrakt till proffskontrakt med Gnaget och under inkomståret 2015 blev det endast 9000 kronor i inkomst för den unge anfallaren. 2016 var med all säkerhet bättre på den ekonomiska biten för spelaren som nu kan ta ännu ett steg och tjäna en hög lön i Tyskland.

Dortmund satsar mycket på ungdomar och Isak är en av många talanger som finns i klubben. Under de senaste åren har man haft spelare som Pulisic, Dembélé, Emre Mor och flertalet andra spelare som tagit klivet till någon annan större klubb.

SE ÄVEN: Allsvenskans dyraste övergångar någonsin

Alexander Isak nya lön Dortmund 2019

Alexander Isaks nya lön i Dortmund? Hur mycket tjänar Isak 2019? Vad tjänar Isak 2019? Den unge supertalangen skrev på ett kontrakt med AIK under 2016 vilket höll honom bunden till Gnaget. Alexander Isak har dock skrivit på för Borussia Dortmund vilket betyder ett nytt kontrakt. Det nya kontraktet med Dortmund sträcker sig till och med sommaren 2022.

Alexander Isak lön 2019

Alexander Isak lön Dortmund

Alexander Isak lön Dortmund innebär att han tjänar en hygglig summa men det är inget emot vad han kommer tjäna efter sin proffsflytt till Dortmund. Isak är endast 17 år gammal och kommer med den nye lönen tjäna mer än vad de flesta fotbollsspelare gör i den åldern. Ett annat exempel är Martin Ödegaard som gick till Real Madrid för en tid sen och idag har en lön på hela 48 miljoner kronor, per säsong. Vad Isak kommer tjäna efter flytt är oklart men då han är en av de mest jagade talangerna i fotbollseuropa kan han komma att ligga på ungefär samma summa. Lönen är dock säkerligen lägre i Dortmund än den skulle vara i Real Madrid men svensken har bättre chans att utvecklas i den tyska klubben.

AIK vinner Allsvenskan 2019? Kolla in oddsen här => och oddsen här =>

AIK åker ur Allsvenskan 2019? AIK åker inte ur enligt oddsen =>

AIK-spelare vinner Allsvenskans skytteliga 2019? Här ser du de senaste oddsen =>

Alexander Isaks lön 2015/2016: Uppdateras inom kort
Alexander Isaks lön 2016/2017: Uppdateras inom kort
Alexander Isaks lön 2017/2018
: Uppdateras inom kort
Alexander Isaks lön 2018/2019: Uppdateras inom kort

Alexander Isaks lön per år – vad tjänar han om året?

Vad tjänar Alexander Isak om året? Hans nya lön innebär att han tjänar pengar på sitt fotbollsspelande, och rikliga mängder sådana.

Alexander Isaks lön per år 2017Uppdateras inom kort
Alexander Isaks lön per år 2018Uppdateras inom kort
Alexander Isaks lön per år 2019Uppdateras inom kort

Spelaren taxerades under senaste inkomståret för en inkomst på 9 000 kronor, en summa han dock inte kommer vara i närheten av vid nästa deklaration.

Alexander Isaks lön per månad

Hur mycket tjänar Isak i månaden? Här kommer vi räkna ut vad Alexander Isaks inkomst per månad blir efter flytt.

Alexander Isaks lön per vecka

Hur mycket tjänar Isak i veckan? Här kommer vi räkna ut vad Alexander Isaks inkomst per vecka blir efter flytt.

Alexander Isaks lön per dag

Hur mycket tjänar Isak per dag? Här kommer vi räkna ut vad Alexander Isaks inkomst per dag blir efter flytt.

Alexander Isaks lön per timme

Hur mycket tjänar Isak i timmen? Här kommer vi räkna ut vad Alexander Isaks inkomst per timme blir efter flytt

Alexander Isak lön per minut

Hur mycket tjänar Isak i minuten? Här kommer vi räkna ut vad Alexander Isaks inkomst per minut blir efter flytt.

Alexander Isak lön per sekund

Hur mycket tjänar Isak i sekunden? Här kommer vi räkna ut vad Alexander Isaks inkomst per sekund blir efter flytt.

Se och spela på Dortmunds matcher i Bundesliga live här =>

Alexander Isak förmögenhet

Alexander Isak debuterade i Sveriges U17-landslag i en match mot Litauen 27 april 2015. Han spelade då från start och gjorde ett mål i matchen som slutade 3-0. U21-debuten kom 6 oktober 2016 och A-landslagsdebuten gjordes 8 januari 2017 under januariturnén i en match mot Elfenbenskusten då han byttes in i minut 62.

Fler fotbollsspelares löner, inkomster och förmögenhet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply