Antonio Conte på väg mot nytt kontrakt med Chelsea – men kan lämna

Har tagit PL med storm – nu vill Chelsea förlänga med Conte

Antonio Conte har fått en fantastisk säsong på sin tid som Chelsea-tränare. Omedelbart kopplade han och Chelsea greppet om Premier League-titeln och efter 26 omgångar leder de nu ligan med tio poäng.

Det återstår bara 13 omgångar av den engelska fotbollen, och redan nu – och till och med för flera omgångar sedan – känns det som att ligan är avgjord. Det började som vanligt med flera lag som hölls jämt skägg, men tillslut orkade inte konkurrenterna och London-gänget kunde göra ett ryck.

För tillfället leder de Premier League med 10 poäng före Tottenham, dock kan Manchester City ta ikapp om de vinner sin match. Då skulle de ”bara” vara åtta poäng ifrån.

Vill förlänga med succétränaren – men kan lämna

LÄS MER: Så mycket tjänar storstjärnorna i Chelsea

En av de stora anledningarna till Chelseas framgångar stavas Antonio Conte. Den förre tränaren för Juventus och det italienska landslaget har gjort snabba avtryck i klubben, och nu vill Chelsea förlänga.

Enligt Sky Sports Italia ska representanter från klubben och Conte just nu förhandla om ett nytt kontrakt. Troligtvis förlänger han med två år, men samtidigt finns det bud från ItalienInter uppges vilja betala bra för att få Conte vid deras bänk nästa säsong.

Chelsea fortsätter sina matcher i Premier League men möter snart Manchester United i FA-cupen, där Zlatan Ibrahimovic är avstängd efter en armbåge.

Antonio Conte på väg mot nytt kontrakt med Chelsea - men kan lämna

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply