Sverige – Vitryssland handboll TV kanal – vilken kanal sänder Sverige – Vitryssland handboll?

TV-kanal Sverige Vitryssland handbolls-VM tv-kanal

Vilken kanal visar Sverige – Vitryssland? Var visas Sverige – Vitryssland? TV-kanal Sverige vs Vitryssland VM match i handboll? Vem Sverige handboll gratis? TV-kanal för Sveriges VM match i handboll mot Vitryssland? Se och spela på handboll live =>

Efter att ha gått igenom gruppspelet med endast en förlust på fem matcher har Sverige nu tagit sig vidare genom en andraplats och får i åttondelsfinalen motstånd av Vitryssland, ett lag som slutade trea i grupp C efter endast två segrar.

Att Sverige skulle förlora söndagens match är väldigt osannolikt men i ett mästerskap kan allt hända och därför bör man vara väldigt latent på vad som sker på banan. Enligt spelbolagen är det ingen tvekan om att det kommer bli avancemang för de svenska spelarna då en vinst för Sverige (1.13) inte ger speciellt mycket i odds. Skulle däremot Vitryssland (8.50) vara det lag som tar sig vidare från söndagens match ger det en fin utdelning och är det någon gång man borde lägga en slant på en skräll är det ett bra tillfälle att göra det på denna match.

Sverige - Vitryssland handboll TV kanal – vilken kanal sänder Sverige - Vitryssland handboll?

Sverige – Vitryssland handboll TV kanal – vilken kanal sänder Sverige – Vitryssland handboll?

När det kommer till EM och VM i handboll är det ofta nästan samma lag som tar sig till sluttampen av turneringen och gör upp om guldet. Sverige har under många år varit ett av de bästa handbollslagen i världen men har under de senaste åren tappat jämfört med konkurrenterna. Nu har man ett bra läge att avancera i turneringen om man efter en eventuell vinst mot Vitryssland skulle ha lite tur med lottningen. Det krävs dock mycket för att Sverige ska vinna hela turneringen men tar man en match i taget är det hela möjligt.

När det kommer till skytteligan i turneringen finns det tyvärr inga svenskar bland de tio bästa. Man har dock målvakten Andreas Palicka på listan över de bästa burväktarna och Palicka har haft en avgörande roll för Sveriges framfart i turneringen.

Hos Unibet och bet365 har du möjlighet att spela på landskampen och i denna artikel kommer vi gå igenom vart du kan följa/se tillställningen! Se och spela på handboll live =>

Sverige - Vitryssland handboll TV kanal – vilken kanal sänder Sverige - Vitryssland handboll?

Sverige Vitryssland tv-kanal & odds

Är du sugen på att tippa på VM matchen Sverige vs Vitryssland? Passa på och kolla på den samtidigt som du bettar på matchen hos Unibet. Det även finns flera bra riskfria spel och bonusar från bet365, Unibet, Ladbrokes och Expekt. Det är en bra möjlighet om du skulle vilja fylla på lite i kassan i samband med handbolls-VM matchen mellan Vitryssland och Sverige. Se och spela på handboll live =>

Bästa oddset på en svensk eller vitrysk vinst?

Här hittar du bästa odds från Unibet, betfair och bet365 inför Sveriges match mot Vitryssland. Se och spela på handboll live =>

Inför Sverige vs Vitryssland i handboll VM

Inför den sista omgången av gruppspelet står det klart att Sverige är ett av de lagen som tagit sig vidare till åttondelsfinal i turneringen, detta från grupp D där även Danmark, Vitryssland och Qatar går vidare till utslagsfasen av turneringen. Redan nu är det klart att Bahrain och Argentina inte kommer kunna ta sig vidare till åttondelsfinal efter fyra raka förluster vardera.

Sverige vs Vitryssland trupper i handboll VM

Sveriges trupp mot Vitryssland i handbolls-VM

Här är Sveriges trupp mot Vitryssland i handbolls-VM:

Målvakter: Andreas Palicka, Rhein-Neckar Löwen, 56 A-landskamper/0 mål, Mikael Appelgren, Rhein-Neckar Löwen, 44/1

Vänstersex: Jonas Källman, Pick Szeged, 218/636, Jerry Tollbring, IFK Kristianstad, 10/37

Vänsternio: Viktor Östlund, Tvis Holstebro, 36/94, Lukas Nilsson, THW Kiel, 24/67, Simon Jeppsson, Lugi HF, debutant

Mittnio: Jim Gottfridsson, SG Flensburg-Handewitt, 32/98, Jesper Konradsson, Alingsås HK, 25/29

Högernio: Johan Jakobsson, SG Flensburg-Handewitt, 111/242, Albin Lagergren, IFK Kristianstad, 5/7

Högersex: Niclas Ekberg, THW Kiel, 135/544, Mattias Zachrisson, Füchse Berlin, 83/149

Mittsex: Andreas Nilsson, Telekom Veszprem, 104/235, Jesper Nielsen, Paris SG, 73/87, Max Darj, Alingsås HK, 5/7

Se och spela på matcher från Handbolls-VM live hos Unibet=>

Vitrysslands trupp mot Sverige i Handbolls-VM

Här är Vitrysslands trupp mot Sverige i handbolls-VM:

Spelare Klubb
Ivan Brouka SKA Minsk
Uladzislau Kulesh SKA Minsk
Aliaksei Shynkel SKA Minsk
Aleh Astrashapkin Csurgói KK
Barys Pukhouski Motor Zaporozhye
Ivan Matskevich Steaua București
Dzianis Rutenka Meshkov Brest
Viachaslau Saldatsenka SKA Minsk
Siarhei Shylovich Meshkov Brest
Viachaslau Shumak Meshkov Brest
Andrei Yurynok Meshkov Brest
Maksim Baranau Odorheiu Secuiesc
Aliaksandr Padshyvalau SKA Minsk
Artsem Karalek Saint-Raphaël
Aliaksandr Tsitou Riihimäki Cocks
Vadim Gayduchenko SKA Minsk

Precis som inför samtliga matcher i turneringen förutom den mot Danmark är Sverige storfavoriter och det ska krävas ett mindre mirakel för att Vitryssland ska kunna rubba Sverige som dragit igång starkt i turneringen.

Sverige - Vitryssland handboll TV kanal – vilken kanal sänder Sverige - Vitryssland handboll?

Sverige vs Vitryssland: förväntat resultat och odds

Bäst odds Vitryssland vinner (1): 8.50
Bäst odds Oavgjort (X): 16.00
Bäst odds Sverige vinner (2): 1.13

Se senaste oddsen här =>

Sverige Vitryssland handboll tv-kanal

Vart kan man streama VM matchen mellan Sverige och Vitryssland gratis? Här får du reda på vart du kan streama VM matchen Sverige-Vitryssland. Silly Season Sverige har fått många frågor rörande Sverige-Vitryssland tv-kanal och av erfarenhet från första matchen i turneringen så har vi sammanställt info om Sverige-Vitryssland tv-kanal, vart man kan Sverige-Vitryssland live gratis, vem som visar och sänder Sverige-Vitryssland tv-kanal, vart sänds Sverige-Vitryssland handboll tv-kanal gratis och kanal för Sverige – Vitryssland.

Sverige Vitryssland handboll på TV

Vart kommer Sverige-Vitryssland att sändas tv-kanal gratis på nätet och live streaming på Internet? vem visar Sverige vs Vitryssland på TV i Sverige? Sveriges VM match mot Vitryssland visas på Kanal 5 kl. 16:00.

Se och spela på Sverige-Vitryssland live: Unibet

Sverige-Vitryssland VM match tv-kanal, sändning!

Matchen kommer att visas på Kanal 5

Sverige-Vitryssland VM match tv-kanal

Vart kan man hitta bästa tv-kanal Sverige-Vitryssland? Här får du reda på bästa streaming Sverige-Vitryssland och Sverige-Vitryssland tv-kanal. Bet365 är de som visar Sverige – Vitryssland tv-kanal

Vart sänds live Sverige-Vitryssland VM match tv-kanal? Här kommer vi endast att nämna live streams som är lagliga streams och streams med bra kvalité. Söker du efter fulstream lär du bli besviken. För att se VM matchen via tv-kanal så gäller Kanal 5.

Se och spela på matcher från handbolls-VM live: Unibet

Sverige-Vitryssland gratis tv-kanal? Du kan se den på Kanal 5

Sverige - Vitryssland handboll TV kanal – vilken kanal sänder Sverige - Vitryssland handboll?

Sverige Vitryssland tv-kanal

Fler frågor och relaterade sökningar till Sverige Vitryssland tv-kanal och streaming m.m. Läs mer om Handbolls VM hos Europeiska Handbollsförbundets (EHF) och Svenska Handbollsförbundet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply