bet365

Tottenham vs Chelsea live stream & TV-tider – vilken kanal visar matchen, stream gratis?

Tottenham vs Chelsea live stream & TV-tider - vilken kanal visar matchen, stream gratis?

Tottenham mot Chelsea? TV-tider – vilken kanal sänder Tottenham/Chelsea-matchen?

Tottenham vs Chelsea live stream gratis? Vem visar Tottenham vs Chelsea? Tips! Se La Liga och Serie A gratis hos bet365 och Unibet via live streaming. På vilken kanal kommer matchen mellan Tottenham/Chelsea att visas? I Sverige är det Viasat som äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga Premier League-matcher fram till och med 2018. Detta betyder att Tottenham vs Chelsea kommer att sändas på någon av bolagets svenska kanaler. Se Tottenham vs Chelsea live stream här =>

Du kan även streama Tottenham vs Chelsea matchen i hög kvalitet hos Viaplay online eller hitta någon live stream länk.

Tottenham vs Chelsea? Få 1000 kr riskfritt hos Ladbrokes. Ska du spela lite på matchen så ska du ta del av Ladbrokes riskfria erbjudande. Spela på matchen hos Ladbrokes och få 1000 kr att spela för riskfritt! Kombinera med bonusarna hos bet365 och Unibet så har du en bra spelbudget att utgå från.

Tottenham vs Chelsea live stream gratis?

Kolla på Tottenham vs Chelsea live streaming? bet365 och Unibet streamar La Liga, Serie A och mycket mer gratis. Onsdagens match mellan Tottenham vs Chelsea kommer utöver på Viasat Sport Premium även att kunna streamas via Viaplay.

Spela live här!
Spela live här! LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus
+ 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Tottenham vs Liverpool live streaming via Viaplay live streaming
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR!

Tottenham mot Chelsea på TV

Tottenham möter Chelsea onsdagen den 4 januari kl 21:00. Tottenham står som värdar när Londongrannarna och rivalerna Chelsea kommer och gästar White Hart Lane. Chelsea, som för närvarande innehaver förstaplatsen i Premier League-tabellen, har gått och vunnit sina 12 senaste möten i ligan, ett mycket imponerande resultat, och det är nu Tottenhams uppgift att försöka spräcka hål på den bubblan. Spurs ligger på en femteplats, med 10 poäng upp till serieledarna Chelsea men med goda utsikter efter att de också kommit in i en vinnande fas. Det är en mycket viktig match för båda dessa lagen, utöver stoltheten har de också poängen att tänka på.

Prestigematch för både Tottenham och Chelsea – vilket lag drar det längsta strået?

Båda lagen går in i matchen med press på sig. För Chelseas del gäller det att fortsätta så som de har gjort, efter att nu ha bevisat alla att de har kommit över förra säsongen, och att återerövra förstaplatsen var ett bra första steg, men nu måste de se till att fortsätta hålla sig i toppen och fortsätta producera bra resultat. Spelare som Diego Costa och Eden Hazard är tillbaka och gör mål, vilket bidrar mycket till laget.

För Tottenham står mycket på spel. Det gäller att bevisa att de har tagit med sig Champions League-fiaskot och omvandlat det till en kämparglöd i ligan. Trots att de har gjort en del bra måste-resultat i ligan har de svårt att vinna matcher, dessutom är deras skadeläge riktigt illa för tillfället och de kommer att behöva göra så gott de kan för att hålla Chelsea i schack. De kommer i alla fall vara det revanschsugna laget, efter att de förlorade höstens första möte på ett bittert sätt.

Odds Tottenham vs Chelsea matchen

Bäst odds Tottenham vinner (1): 2.80
Bäst odds Oavgjort (X): 3.30
Bäst odds Chelsea vinner (2): 2.55

Stor bonus2000 kr i bonus hos betfair =>

Bäst odds gardering: (1X) 1.53 (12) 1.35 & (2X) 1.45
Odds både Tottenham och Chelsea gör mål: JA (1.65) NEJ (2.18)
Totalt mål: Över 2,5 (1.92) Under 2,5 (1.92)

Vart sänds matchen Tottenham vs Chelsea-matchen på lördag?

Vad gäller Tottenham vs Chelsea och resten av Premier League är tiderna och spelschemat klart. Som vi skrivit ovan så äger MTG (Viasat) som äger TV-rättigheterna till Premier League säsongen 2016/2017 och Viasat Sport Premium kommer att sända de största matcherna i likhet med detta stormöte mellan Tottenham och Chelsea.

Silly Season Sverige har fått en hel del frågor rörande matchen Tottenham vs Chelsea och vart man bäst och lättast kan se europeisk toppfotboll gratis och vilka PL-matcher som sänds på TV, samt en hel del frågor rörande Premier League på TV. Silly Season Sverige har tagit reda på TV-tiderna för samtliga Premier League matcher på TV inklusive Tottenham vs Chelsea-matchen.

Matchen mellan Tottenham – Chelsea kommer att sändas på Viasat Sport Premium och finnas tillgänglig för streaming på Viaplay.

Spela på Tottenham vs Chelsea?

Ska du spela på Tottenham-Chelsea? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från bet365, Unibet och Ladbrokes.

Spela live här!
Spela live här! LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus
+ 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Tottenham vs Liverpool live streaming via Viaplay live streaming
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! BESTÄLL HÄR!

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365