Chelsea – Manchester City startelvor – bäst kombinerad startelva inför Chelsea – City!

bet365

Manchester City - Chelsea startelvor - bäst kombinerad startelva inför City vs Chelsea!

Bästa mixade startelvan inför Chelsea – Manchester City

Chelsea vs Manchester City startelva? Det är dags för två stormakter inom den engelska fotbollen, Manchester City och Chelsea, att mötas i en första toppmatch. Pep Guardiola ställs mot Antonio Conte i en match mellan två väldigt pengastinna klubbar som har sedlar i plånböckerna. De båda lagen har investerat väldigt mycket pengar i sina lag och det har även gett resultat. Senaste gången Chelsea vann Premier League var säsongen 2014/2015, medans City senast blev mästare säsongen 2013/2014.

Båda klubbarna har gått väldigt bra i ligan under den pågående säsongen och Chelsea ligger för närvarande på en förstaplats, med City på en fjärdeplats men endast en poäng från Liverpool på tredjeplatsen. Se Chelsea vs Manchester City live här =>

De båda PL-klubbarna har mötts ett antal gånger tidigare, där Chelsea har gått segrande ur striden flest gånger – Londonklubben har vunnit 64 gånger mot Citys 52, medans 39 matcher har spelats oavgjorda. Förra säsongen vann dock City båda mötena över Chelsea, med 3-0 respektive 3-0, så det återstår att se vad det kan bli den här gången.

Den bästa startelvan inför Chelsea – Manchester City kombinerad!

Det är två stycken Premier League lag som skall ställa upp mot varandra för att kämpa om sin stolthet, och vem som är störst bäst och vackrast. Frågan är hur stor chansen är att något av lagen är överlägsna? Speltips Manchester City Chelsea? Bästa speltipset sett till oddset är vinst för Chelsea (2.40) mot City (3.70).

Den här listan innehåller en blandad startelva som involverar spelare från Manchester City och Chelsea.

Utöver denna listan har vi på Silly Season Sverige många andra listor som ni kan som du kan ta del av efter vi har gått igenom den bästa kombinerade startelvan inför Chelsea – Manchester City.

MISSA INTE: Ladbrokes odds på matchen! Se Chelsea vs Manchester City live här!

Målvakt: Thibaut Courtois

Manchester City - Chelsea startelvor - bäst kombinerad startelva inför City vs Chelsea!

Det finns väl knappast någon anledning att säga något annat än – 13 nollor hållna. Den belgiske målvakten har knappt låtit någonting ta sig förbi honom under denna säsong.

Att Chelsea vinner utan att släppa in mål (4.75) är något som är troligt, även om City har en bra offensiv.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply