Startelvan Barcelona – Atletico Madrid – Bäst kombinerad elva inför Barcelona – Atletico Madrid

bet365

Startelvan Barcelona - Atletico Madrid - Bäst kombinerad elva inför Barcelona - Atletico Madrid

Barcelona vs Atlético Madrid – Lagens bästa spelare i en kombinerad startelva

Ikväll ställs två av Spaniens bästa fotbollsklubbar mot varandra då det vankas semifinal i Copa del Rey. Barcelona tar då emot Atletico Madrid hemma på Camp Nou i returmötet av de två semifinalerna som spelas mellan lagen. Det blir ett hett möte och frågan är vilken spelare som kommer kliva fram och avgöra för sin klubb, blir det Antoine Griezmann eller blir det Lionel Messi?

I mötet Atlético Madrid – FC Barcelona är det inte helt oväntat att Barcelona (1.57) är storfavoriter men det är aldrig en lätt match när katalanerna ställs mot Atlético (6.00), något som vi sett tidigare. Att det blir oavgjort (4.00) är inte heller omöjligt då det brukar bli målsnåla tillställningar mellan lagen när de möter varandra. Faktum är att senast lagen möttes i ett dubbelmöte var det Atlético som drog det längsta strået och gick vidare till semifinal i Champions League. Det första mötet slutade 1-2 i Barcelonas favör

På onsdagskvällen sparkas stormötet mellan FC Barcelona – Atlético Madrid igång på Camp Nou. Avspark sker klockan 21:00 Se matchen live gratis här=>.

Bäst odds betfair Unibet bet365
Bäst odds Barcelona (1): 1.53 1.57 1.50
Bäst odds Oavgjort (X): 4.60 4.00 4.00
Bäst odds Atletico (2): 6.00 6.00 7.00

Du kan se matchen gratis via live streaming hos Unibet och bet365 eller beställ matchen hos Viaplay ifall du vill bästa live stream kvalité.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAMING GRATIS LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus
+ 1000 kr i bonus 399 kr/månad
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Atletico Madrid Barcelona stream via Viaplay live streaming
Se matchen gratis här! Se matchen gratis här! Beställ här!

Barcelona-Atlético Madrid bästa elvas laguppställning: 4-3-3

Inför matchen har vi på Silly Season Sverige kombinerat en startelva med spelare från de båda lagen som vi tycker håller högst klass. Här är vår startelva bestående av spelare från både Barcelona och Atlético Madrid. Inför vår bästa Barcelona/Atlético Madrid startelva har vi valt formationen 4-3-3. Laguppställningen baserar sig på vilka spelare som är bäst på sin position.

Glöm inte att du kan kolla på stormötet gratis hos Unibet och bet365 TV eller köp matchen via Viaplay för bättre livestream.

SE ÄVEN: FC Barcelona löner & lönelista 2017

Målvakt – Marc-André ter Stegen (Barcelona)

Startelvan Atletico Madrid - FC Barcelona - Bäst kombinerad elva inför Atletico - Barcelona

Atletico Madrids målvakt Jan Oblak är skadad är det Marc-André ter Stegen som tar målvaktspositionen i denna startelva. Tysken har stått för ett par tavlor denna säsong men är bättre än Atléticos Miguel Ángel Moyá och är väldigt säker mellan stolparna.

Ter Stegen är även en av FIFA 17s bästa målvakter

Sidor: 1 2 3 4

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply