Speltips: Barcelona – Manchester City 19/10 – Tips Barca vs Man City, Champions League 2016!

Speltips: Barcelona - Manchester City 19/10 - Tips Barca vs Man City, Champions League 2016!

Speltips på Champions League – Barcelona vs Manchester City speltips

Speltips Barcelona vs Manchester City odds? Här hittar du speltips på Barcelona vs Manchester City odds Champions League på Camp Nou onsdagen den 17/10 2016! Barcelona vs City är en av de mest intressanta matchen i Champions League denna omgång. Stormatchen spelas på onsdagskvällen med avspark kl. 20:45. Pengarna tillbaka + 200% i bonus hos Unibet =>

Manchester City med Mark Dempsey i spetsen tar sig ann stadsrivalerna Barcelona med Nanne Bergstrand i på tränarposten på bortaplan. Inför omgången ligger de båda lagen på nionde respektive tionde plats och i måndagens match är det mest hedern som står på spel då inget av lagen löper någon större risk att trilla ner på nedflyttningsplats med endast fem omgångar kvar. Se Barcelona mot City hos Viaplay live online!

Speltips Barcelona vs Manchester City

Odds Barcelona vs Manchester City onsdag den 19 oktober 2016:

  • Odds på Barcelona-vinst (1): 1.52
  • Odds på oavgjort (X): 4.80
  • Odds på Manchester City-vinst (2): 6,30
  • Båda lagen gör mål: JA (1,58) NEJ (2,35)
  • Antal mål: över 2,5 mål 1,47 under 2,5 mål 2,80

Senaste oddsen hittar du här = >

Spelbolagen Unibet och bet365 har Barça som storfavorit att vinna detta supermöte när Pep Guardiola återvänder till Camp Nou. Matchen kommer med största sannolikhet avgöra vilket av de två lagen som kommer före i gruppen och får möta en grupptvåa.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Barça (1.52) och City (6.30) pekar ut Barcelona som mer eller mindre självklar vinnare denna gång. Detta trots att Manchester City inte vunnit en match mot Barcelona på många år ifall man tittar på inbördes möten mellan lagen.

Ifall bettingbolagen skulle ha rätt och man förlorar så kan man trösta sig med att Expekt ger tillbaka pengarna (upp 1000 kr)! Det innebär att man inte riskerar att förlora något på matchen hos Expekt =>

Speltips Barça vs City

Rekommenderat spel på Barcelona – Manchester City är en vinst för FC Barcelona (1.52) samtidigt som det det kommer att göras fler än 2,5 mål (1,47). Det hela kommer ge en bra utdelning och lägger man till att Lionel Messi gör mål (1.78) kan det bli mycket klirr i kassen, och detta på ett spel som är långt ifrån omöjligt.

Barcelona vs Manchester City – vem vinner Champions League?

Talar man om FC Barcelona på senare år har det alltid varit att laget förväntas vara i final och vinna turneringen. Denna säsong är oddset 4 gånger pengarna på att Barcelona vinner Champions League. När det kommer till City är oddsen mycket högre och skulle Pep Guardiola vinna turneringen med sitt nya engelska laget ger det 12 gånger pengarna i utdelning.

Manchester City har aldrig vunnit mot FC Barcelona i tävlingsmatch på totalt fyra försök och frågan är om Pep ska kunna bryta förbannelsen.

Barcelona – Manchester City 19 oktober 2016

Odds Manchester City – Barcelona? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på stormatchen som spelas mellan Barcelona och Manchester City på Camp Nou. Givetvis är det en match som lockar intresse och ett högt odds leder även till mer spelande.

Ifall du ska tippa på att Manchester City vinner mot Barcelona så är oddset 6.30 ggr pengarna och skulle Barça vinna är det 1.52 ggr pengarna som gäller. Ett oavgjort resultat ger 4.80 vilket gör att det kan vara värt att lägga en slant på ett kryss.

Barcelona – Manchester City TV & live stream

Supererbjudandet är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Manchester City och Barcelona. Inför Barcelona vs Manchester City så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Här några erbjudanden till inför veckans Champions League.

LIVE STREAM GRATIS
STÖRST BONUS
RISKFRITT SPEL
RISKFRITT SPEL
+ 1000 kr i bonus + 2000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt + 1000 kr i riskfritt
Arsenal vs Chelsea live odds hos Unibet Arsenal vs Chelsea bonus upp till 2000 kr hos betfair! Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SPELA HÄR! SPELA HÄR!

Barcelona – Manchester City TV? För dig som undrar vilken tid Barcelona – Manchester City och vilken kanal Barcelona – Manchester City så är det under onsdag den 19 oktober 2016 och matchen visas på Viasat Sport Premium / HD och Viaplay med avspark kl. 20:45, sändningsstart redan 20:00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply