Magic of Barça Quiz – vinn en signerad FC Barcelona tröja!

bet365

Magic of Barça Quiz - vinn en signerad FC Barcelona tröja!

Magic of Barça Quiz – vinn en signerad FC Barcelona tröja!

#MAGICOFBARCA fortsätter. Inför el Clasico på lördag och under de kommande veckorna så kommer Barças officiella bettingpartner betfair att ösa ut erbjudanden. Nyligen bjöd spelbolaget på ett galet bra superodds-erbjudande för nya kunder. Ifall du tänker spela på el clasico i helgen så ska du inte missa detta erbjudande. Barca vs Real superodds =>

Vinn en signerad Barcelona-tröja

Nu är det dags igen och detta betfair-erbjudande gäller alla, vare sig du är en existerande kund eller en helt nu ny kund. Erbjudandet kostar heller inget och du behöver inte spela för att delta i tävlingen.

Naturligtvis så är detta kanske ingen tävling för Maderistafans då vissa Barcakunskaper krävs. Dock är tävlingen öppen för alla inklusive Maderistafans. Tänk på att detta är en chans att vinna en signerad Barca-tröja som kan vara en utmärk julklapp att ge bort till en ”ärkerival”. Maderistafans som absolut inte vill delta bör kanske del av detta superodds-erbjudandet istället.

Så här gör du för att vinna en signerad Barcelona-tröja

Delta i Magic of Barca Quiz så har du chans att vinna en signerad FC Barcelona tröja. Svara på några frågor så är du med och deltar i tävlingen där du kan vinna en signerad Barca-tröja. Tävlingen gäller till och med den 5 december 2016.

Så här vinner du en signerad Barcelona-tröja:

1. Klicka på Magic of Barça Quiz

2. Svara på frågorna som handlar om Barça. Du måste svara rätt för att gå vidare. Således besitta vissa grundkunskaper om Barca för att kunna ha en chans att vinna en signerad tröja.

3. Ifall du svarar rätt på frågorna så får du ange dina uppgifter.

Vinn signerad FC Barcelona tröja - Magic of Barça Quiz

Odds FC Barcelona vs Real Madrid 3/12 La Liga 2016

  • Odds på FC Barcelona-vinst (1): 1.85
  • Bäst odds FC Barcelona vinnare (1): 7.00
  • Odds på oavgjort (X): 3.35
  • Odds på Real Madrid-vinst (2): 3.00
  • Bäst odds Real Madrid vinnare (2): 13.00
  • Båda lagen gör mål: JA (1.46) NEJ (2.70)
  • Antal mål: över 2,5 mål 1.48 under 2,5 mål 2.75

Senaste oddsen hittar du här = >

FC Barcelona – Real Madrid speltips, TV & live stream

Se FC Barcelona Real Madrid match på TV idag? Se el Clasico på TV och El Clasico TV-kanal? Vilken kanal visar Barcelona Real MadridViasat och Viaplay gäller.  Vilken tid Barcelona Real Madrid – avspark kl 16:15 och sändningsstart kl 16:00. Se el Clasico gratis – du streama el Clasico gratis hos Unibet TV och bet365.

Här kan du läsa mer om El Clasico fotboll 2016 streama Barcelona, Barcelona vs Real Madrid vilken kanal, Barcelona matcher på TV, spelschema spanska La Liga och för El Clasico TV-tider 2016. Uppdateringar hittar du på Barcelonas hemsida och La Ligas hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply