Speltips: dubbla dina sportvinster – få 100% på dina spelvinster inom valfri sport

Speltips: dubbla dina sportvinster - få 100% på dina spelvinster inom valfri sport

Patrick Ekwall boostar dina sportvinster!

Patrick Ekwall är ny sportexpert och ambassadör hos Leo Vegas SPORT. För att fira detta så har Leo Vegas SPORT dragit igång en riktig bra kampanj för alla sportälskare för att välkomna sin nya sportexpert och ambassadör Patrick Ekwall in i värmen hos Leo Vegas SPORT.

Dagens bästa speltips: Patrick Ekwall och Leo Vegas SPORT dubblar dina sportvinster varje vecka till och med den 24 februari 2017!

Sportplanen är din spelplan

Under varje vecka fram till den 24 februari har du möjligheten att dubbla dina sportvinster med två stycken vinstökningar på 100% i veckan!

Det spelar ingen roll om du är fotbollsfan, hockeyproffs, handbollsfantast eller tennisstjärna – Leo Vegas SPORT boostar dina vinster på hela sportmarknaden!

Så funkar Patrik Ekwalls dubbelboost

Två vinstökningar i veckan på 100% vardera är vad som väntar när du lägger ditt spel live eller pre-match via mobilen.

Hur du använder din 100% vinstökning:

  • Se till att du uppfyller kraven för vinstökning.
  • Välj vilken marknad du vill spela på.
  • På din spelkupong, välj ”Vinstökning” under ”Bonuserbjudanden”
  • Placera din insats och vänta på resultatet ska komma in!
  • Maxinsats är 250 kr
Låt Ekwall öka dina vinster här =>

Odds tips: dubbla dina sportvinster - få 100% på dina spelvinster inom valfri sport

Öka dina sportvinster med 100 % varje vecka

Vill du maxa ditt spelande och plocka ut större summor på spel som egentligen inte skulle gett särskilt mycket? I så fall ska du hoppa på Leo Vegas erbjudande som gäller till och med 24 februari 2017. Oavsett vilken sport du väljer att oddsa på har du rätt till att ta del av erbjudandet som innebär att du får ut hela 100% extra i vinst fram tom den 24 februari .

Du får alltså 100% extra av den ordinarie vinsten om du lägger valfritt sportspel hos spelbolaget Leo Vegas varje vecka fram till och med 24 februari 2017.

Det hela är väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är helt enkelt att lägga ett bett på en sportmatch, vänta tills matchen är över och plocka ut din extra kryddade vinst

Gå på spel den och öka dina sportvinster med 100%. Just nu bäddar det för riktigt spännande matcher i bland annat handboll, fotboll och hockey!

Sport med extra allt – världens sport i dina händer

Spela på en eller flera sportmatcher fram till 24 februari 2017, så ökar Leo Vegas dina vinster med 100%! Erbjudandet gäller både om du lägger ett bet före matchstart eller under matchens gång, vilket öppnar upp för riktigt många spelchanser och ökade vinster oavsett vad du välja att lägga dina pengar på. Öppna konto =>

Är du trott på dåliga erbjudanden som endast gäller vissa ligor eller lag och erbjudanden som du aldrig riktig känner att de är rätt för dig? Då bör du ta del av detta perfekta erbjudandet. Leo Vegas utökar nämligen din vinst med 100 procent, oavsett vilken sport eller vilka matcher du väljer att satsa på.

Du kan ta del av bonusen vid två tillfällen varje vecka fram till och med den 24 februari 2017. Det hela gäller om du lägger spel på högst 250 kr via mobilen på sportmarknaden.

Läs mer och ta del av erbjudandet här =>

Hur du använder din 100% vinstökning på spotmarknaden:

-Se till att du uppfyller kraven för vinstökning.
-Välj vilken marknad du vill spela på.
-På din spelkupong, välj ”Vinstökning” under ”Bonuserbjudanden”
-Placera din insats och vänta på resultatet ska komma in!

Maxinsats är 250 kr

Läs mer och ta del av erbjudandet här =>

Dagens speltips: dubbla dina sportvinster - få 100% på dina spelvinster inom valfri sport

Vinn 100% extra med LeoVegas

Är du en vinnare men vill ha ännu mer? Då är LeoVegas erbjudande ett perfekt sätt att utöka dina vinster. Leo Vegas ger dig nämligen 100% extra på vinsten fram till och med den 24 februari och detta vid inte bara ett utan vid två tillfällen varje vecka, något som gör att du får en rejäl extraslant utöver din vanliga vinst.

Erbjudandet gäller såväl nya som befintliga spelare vid spel i mobilen och oavsett vilket lag eller liga du väljer att lägga dina pengar på. Du kan därmed oddsa på Chelsea som vunnit de mesta på sistone, Barcelona eller Real Madrid ifall du gillar La Liga eller varför inte lägga ett bet på Zlatans Manchester United som haft en bra rush på sistone.

Självklart kan du även kombinera flera matcher och bett från vilka sportmatcher du vill i erbjudandet!

Erbjudandet för dig som gillar Champions League

Både Leo Vegas och Unibet har flera erbjudande inför Champions League. Passa på och utnyttja deras erbjudanden ifall du tänker spela på vinnare av Champions League 2017 eller Champions League oddsen.

Hos Unibet så kan du spela och få pengarna tillbaka på Champions League ifall du förlorar. Ta del av Unibets-erbjudande här =>

Hos Leo Vegas kan du spela gratis på Champions league. Ta del av Leo Vegas-erbjudanden här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply