Se Braekhus vs Laurén live stream gratis? Så ser du boxningsfighten gratis!

Sätt in 300 kronor - få 600 kr att spela för och se Brækhus vs Laurén gratis!

Braekhus vs Laurén – Se matchen gratis på Viaplay och få 600 kronor att spela för!

Braekhus Lauren stream gratis? Lördagen den 21 oktober avgörs den nordiska titelmatchen Cecilia Brækhus vs Mikaela Laurén. Fighten äger rum klockan 21:00 på Oslofjord Fight Night i Norges huvudstad Oslo och är en av de största på länge i Norden. Fighten kommer att visas på Viaplay PPV men vill du istället se matchen utan att betala för den finns det ett väldigt bra alternativ. Betsafe ger dig nämligen möjligheten att se matchen gratis när du skapar ett konto och sätter in 300 kronor. Du får alltså inte bara matchen gratis hos Viaplay, du får även totalt 600 kronor att spela på då Betsafe dubblar din insättning. Ta del av erbjudandet hos Betsafe =>

Det blir alltid stor uppståndelse när de båda går en match och mötet mellan Cecilia Brækhus och Mikaela Laurén är det största inom boxningen på damsidan när det kommer till matcher i Norden. De båda kommer till fighten i väldigt bra form där Brækhus kan komma att vinna sin 32:e tävlingsmatch i rad. Faktum är att norskan inte förlorat en enda match som proffsboxare och det återstår att se om svenska Mikaela Laurén kan sätta käppar i hjulen under lördagskvällens event. Lauren har totalt gått 33 matcher som proffsboxare men har till skillnad från Brækhus fyra förluster på kontot. Statistiken är dock endast siffror och när de båda går upp i ringen i Oslofjord Convention Center.

Sätt in 300 kronor - få 600 kr att spela för och se Brækhus vs Laurén gratis!

Så ser du Braekhus vs Laurén gratis på Viaplay

Lauren Braekhus stream gratis? Många vill se matchen då den är stor som in i Norden och nu kan man tack vare Betsafe se matchen utan att betala något för den. Det enda som krävs är att man sätter in 300 kronor på sitt spelkonto hos spelbolaget och därefter får man en värdekod för att kunna se Cecilia Braekhus Mikaela Lauren gratis! Nedan finns instruktioner hur du snabbt och enkelt kan se Nordens största boxningsmatch på damsidan på väldigt länge.

  1. Öppna ett spelkonto hos Betsafe
  2. Gör en insättning på 300 kronor eller mer
  3. Gå till meddelanden och klicka på ”HÄMTA PPV-KODEN NU”
  4. Koden skickas därefter till din mail

Det är alltså fyra enkla steg för att kunna se matchen samtidigt som du kan spela antingen på denna fight eller något annat de som finns på Betsafe.

Eventet sätter igång klockan 19:00 med flera duktiga fighters både från Sverige och Norge och huvudmötet Brækhus vs Laurén förväntas dra igång cirka klockan 21:00.

Braekhus vs Laurén gratis på Viaplay – regler och villkor

  1. Erbjudandet gäller för nya kunder från både Sverige och Norge
  2. Koden måste användas innan den 21 oktober klockan 19:00
  3. Inom 15 minuter skickas koden ut till din mailadress
  4. Erbjudandet gäller inte vid insättning med NetEller eller Skrill

Se fullständiga regler och villkor =>

Sätt in 300 kronor - få 600 kr att spela för och se Brækhus vs Laurén gratis!

Vill du streama matchen men inte registrera dig hos Betsafe kan du alltid köpa matchen hos Viaplay PPV mot en kostnad på 299 kronor! Köper du matchen samma dag som eventet äger rum kostar matchen 499 kronor! Läs mer om matchen på Viaplay =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply