Premier League-halsduk gratis? Få en PL-handuk gratis + grym deal hos ComeOn!

Premier League halsduk gratis ComeOn

Premier League halsduk gratis + schysst erbjudande från ComeOn!

Ska du köpa Premier League halsduk? Kolla in ComeOn kampanj innan du köper en Premier League halsduk. ComeOn kör en grym kampanj där alla nya spelare får en Premier League-halsduk. Sätt in 100 kr – spela för 500 kr + få en Premier League-halsduk gratis av ComeOn.

ComeOn:s kampanj om en Premier League-halsduk gäller från och med den 9/2 till och med den 5/3 i år.

Vill du få en Premier League-halsduk? Gör så här:

1) Först registrerar du ett konto hos Comeon =>
2) Därefter måste du sätta in minst 100 kronor på ditt konto för en bonus på max 300 kronor.
3) När du följt de två första stegen går du in på Mina bonusar och där väljer du din Premier League-halsduk.

Just nu kan du få en Premier League League-halsduk och ett riktigt schysst erbjudande

PL-halsduk hos ComeOn

För tillfället rådet det Premier League-feber hos ComeOn! I och med det vill spelbolaget ge dig som ny medlem en gåva, relaterad till världens bästa fotbollsliga. När du som ny spelare registrerat ditt nya konto och sen gjort din första insättning, minst 100 kronor, kan du gå till Mina bonusar på ComeOn och välja vilken halsduk du vill ha, från vilket lag som helst, i den engelska högstadivisionen.

Men det är inte bara de nya medlemmarna som kan skaffa sig en ny PL-halsduk. Även du som redan är registrerad på sajten kan gå in på ComeOn-butiken, där finns alla halsdukarna tillgängliga även för dig!

ComeOn har de bästa bonusarna!

Förutom erbjudandet där ComeOn erbjuder dig en gratis halsduk från ditt favoritlag i Premier League får du även ett riktigt bra välkomsterbjudande. För nu kan du utnyttja tillfället att fylla på ditt konto hos ComeOn samtidigt som du alltså får en Premier League-halsduk utan någon extra kostnad.

För att hämta ut din vinst behöver du alltså bara registrera dig hos ComeOn och sätta in minst 100 kronor. Viktigt att tänka på är att du måste välja ikonen med bonus som säger ”+Premier League-halsduk och ett riktigt schysst välkomsterbjudande”. Om du inte är intresserad av just det erbjudandet kan du såklart välja en annan bonusikon och spela ändå. Men väljer du den med Premier League-halsduken är det bara att börja spela och vänta in halsduken från ditt favoritlag i Premier League som kommer skickas på posten till din adress.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply