Dele Alli kan bli världens bäst betalde

Dele Alli kan bli världens bäst betalde

Kinesiska klubbar har fått upp ögonen för Dele Alli – vill gör honom till värlens bäst betalde

Den senaste I raden att ryktas till den kinesiska fotbollen är Tottenham Hotpurs unge stjärna Dele Alli. Enligt uppgifter skulle han isåfall bli världens bäst betalde fotbollspelare.

De senaste året har flera stjärnor lämnat ambitionerna bakom sig för pengarna i Kina. Spelare som Hulk, Graziano Pellé, Axel Witsel, Oscar, samt den nuvarande innehavaren av det fetaste lönekuvertet Carlos Tevez, har alla gjort flytten till andra sidan jordklotet.

Nu har de kinesiska klubbarna fått upp ögonen för Tottenhams unge stjärnskott Dele Alli, och enligt uppgifter till The Sport Bible ska det finnas flera klubbar som är beredda att gör den unge stjärnan till världens bäst betalde fotbollsspelare. Summan det skall röra sig om är ca 450 miljoner kronor om året, vilket blir en veckolön på 8.6 miljoner.

Det förefaller otroligt att Tottenham skulle släppa Alli som för ett år sedan förlängde sitt avtal med klubben till 2022. Alli har sedan ankomsten sommaren 2015 gjort 75 matcher och 23 mål för Londonklubben, samt redan hunnit göra 15 lanskamper för England.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply