Vilket lag gör flest mål i VM 2018? Odds!

Vilket lag gör flest mål i VM 2018? Odds!

Vilket lag vinner skytteligan i VM 2018?

Äntligen är det dags för Fotbolls-VM igen och denna gång avgörs det hela i Ryssland. Intresset är enormt för turneringen som avgörs vart fjärde år. Det finns många frågor som dyker upp när man tänker på mästerskapet. De flesta letar efter de som är favoriter att vinna turneringen. Det finns dock väldigt mycket annat att spela på när det kommer till Fotbolls-VM. En annan marknad som är populär är vilket lag vinner skytteligan VM 2018. Många undrar vilket lag som gör flest mål VM 2018 och vad oddsen är. När det kommer till fotbolls-VM samlas de bästa fotbollsspelarna från hela världen för att göra upp. Dock inte Italien.

I de kvalificerade lagen finns klasspelare och ingen kommer dra i bromsen när det kommer till att göra mål. Det räcker att se på vad Tyskland gjorde mot Brasilien i det förra mästerskapet. De båda lagen är favoriter till att göra flest mål i turneringen. Det finns även andra lag som är med i jakten. Vi kommer ta en titt på de och oddsenLaget med flest mål i VM 2018 brukar även bli mästare.

Lag flest mål VM 2018 odds

Odds lag med flest mål i VM 2018

Tar vi en titt på favoriterna är det ingen överraskning. Det är självklart Tyskland och Brasilien som är favoriter till att ta hem denna ‘titel’. Man jagas dock av bland annat FrankrikeSpanien och Argentina. Även Belgien har ett bra lag som kommer åka till VM. Man är dock inte lika stora favoriter. Detta då man trots en väldigt bra trupp har haft svårt att göra mål i mästerskap. I EM 2016 gjorde man endast nio mål på fem matcher. Detta gör att man inte är favoriter till att bli det målrikaste laget i VM 2018.

Vilket lag gör flest mål i VM 2018? Odds!

Flest mål VM 2018? – Odds!

Ska du spela på laget som gör flest mål i VM? Då har vi på Silly Season Sverige samlat oddsen från Sveriges största spelbolag. Vi har nu tagit fram vad UnibetBet365 och Betsson erbjuder i odds. Dessa är de spelbolag med bäst odds när det kommer till målskörden i VM. Som väntat är det de största fotbollsnationerna som ligger i topp. Brasilien och sina stjärnor är nästan alltid favoriter till allt. Tyskland är kända för att köra över sina motståndare och Frankrike har ett otroligt lag. I alla fall om man ser till namnen på pappret. Man bör inte heller räkna bort världsmästarna från 2010, Spanien. Iberierna har varit inne i en generationsväxling och efter fiasko i VM 2014 är man en av favoriterna till årets turnering.

Flest mål i 2018? Unibet bet365 Betsson
Brasilien Brasilien Se odds Se odds Se odds
Tyskland Tyskland Se odds Se odds Se odds
Frankrike Frankrike Se odds Se odds Se odds
Spanien Spanien Se odds Se odds Se odds
Argentina Argentina Se odds Se odds Se odds
Belgien Belgien Se odds Se odds Se odds
England England Se odds Se odds Se odds
Portugal Portugal Se odds Se odds Se odds
Kroatien Kroatien Se odds Se odds Se odds
Ryssland Ryssland Se odds Se odds Se odds
Uruguay Uruguay Se odds Se odds Se odds
Colombia Colombia Se odds Se odds Se odds
Polen Polen Se odds Se odds Se odds
Serbien Serbien Se odds Se odds Se odds
Mexiko Mexiko Se odds Se odds Se odds
Schweiz Schweiz Se odds Se odds Se odds
Sverige Sverige Se odds Se odds Se odds
Peru Peru Se odds Se odds Se odds
Danmark Danmark Se odds Se odds Se odds
Island Island Se odds Se odds Se odds
Japan Japan Se odds Se odds Se odds
Nigeria Nigeria Se odds Se odds Se odds
Marocko Marocko Se odds Se odds Se odds
Senegal Senegal Se odds Se odds Se odds
Australien Australien Se odds Se odds Se odds
Egypten Egypten Se odds Se odds Se odds
Sydkorea Sydkorea Se odds Se odds Se odds
Costa Rica Costa Rica Se odds Se odds Se odds
Tunisien Tunisien Se odds Se odds Se odds
Iran Iran Se odds Se odds Se odds
Panama Panama Se odds Se odds Se odds
Saudiarabien Saudiarabien Se odds Se odds Se odds

Senaste oddsen hittar du här =>

Vilket lag gör flest mål i VM odds

Lag med flest mål i Fotbolls VM 2018? Odds!

Vilket lag kommer göra flest mål i VM 2018? Vi alla älskar mål och det är en speciell känsla när sitt landslag gör mål. Svaret på Vem vinner Fotbolls VM 2018 brukar ofta vara samma som vilket lag gör flest mål? Det gäller dock inte bara att göra flest mål, man måste även hålla tätt bakåt. Genom åren har vi sett många lag ösa in mål, men inte vunnit något.

Vi tar en titt på vilka spelare som kommer vara med i turneringen. Vi får direkt intrycket att det kommer bli en målfest i Ryssland sommaren 2018. Med namn som Messi, Neymar, Suárez, Cavani, Harry Kane och många andra ser det väldigt lovande ut. Det finns även andra spelare, som inte spelar i de bästa lagen, som kan komma att spruta in mål. Det går inte att glömma spelare som Cristiano RonaldoRobert Lewandowski, Antoine Griezmann och Romelu Lukaku. En spelare som många svenskar gärna ser är Zlatan Ibrahimovic. Det är dock oklart om Zlatan spelar i VM 2018. Att Zlatan vinner skytteligan i VM 2018 är inte speciellt troligt.

Vilket lag gör flest mål i VM 2018? Odds!

Odds flest mål i VM 2018? – Vad tror vi?

Det spekuleras väldigt mycket runt frågan vem gör flest mål i VM 2018? Alla har sina egna favoriter, något som är lätt att förstå. I näst intill varje lag finns anfallare i världsklass. Det handlar dock inte bara om spelarna i truppen. Det handlar även om vilka spelare anfallarna har runt om sig. Det räcker att titta på Sverige för att förstå. Zlatan anses vara en av världens bästa anfallare. I EM 2016 gjorde han dock inte ett enda mål. Svensken blev även utsedd till EM:s sämsta spelare.

Ett lag som har bra mix på spelare är Tyskland. Man har världsspelare på alla positioner och längst fram finner vi Thomas Müller och Timo Werner. Den tyska maskinen har även ett väldigt kreativt mittfält. Vi på Silly Season Sverige tror att Tyskland gör flest mål i Fotbolls VM 2018. Det är även de som är favoriter att vinna VM 2018.

Odds flest mål i VM 2018

Mer om Odds på Sverige i Fotbolls-VM 2018

Ska du spela på Sverige eller testa lyckan genom betting online så rekommenderar vi att du spelar hos bettingbolag och betting sidor som erbjuder bra oddsbonusar i form av riskfria spel och free bets. Ska du registrera dig? Passa på att göra det på betting sidor med live stream.

Vi alla undrar vem vinner VM 2018? Här hittar du bäst odds på Fotbolls VM 2018!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply