Liverpool vs Arsenal – startelva, laguppställning, odds & H2H-statistik inför Liverpool vs Arsenal match Premier League!

Liverpool vs Arsenal - startelva, laguppställning, odds & H2H-statistik inför Liverpool vs Arsenal match Premier League!

Inför Liverpool mot Arsenal, 4/3 Premier League 2016/2017

Liverpool vs Arsenal – startelva, laguppställning, H2H-statistik & odds inför Liverpool vs Arsenal match Premier League lördag den 4 mars 2017! Liverpool är favoriter enligt oddsen! Hos Unibet har de 1,95 och hos bet365 har de 2,00 i odds jämfört med Arsenal som har oddset 3,90 respektive 3,60. Förhöjt odds på 8,00 respektive 10,00  hos betfair =>

=> se Liverpool – Arsenal live här!

Vem tror du det blir som vinner mellan Liverpool vs Arsenal? Blir det Jürgen Klopp eller Arsene Wenger som kommer att få fira? Här har du startelvan, laguppställning & oddsen inför det heta rivalmötet mellan Liverpool och Arsenal i Premier League 2017. 

Liverpool vs Arsenal odds – vem vinner ikväll enligt oddsen?

Det är nu inte långt kvar till avspark och det kommer att smälla mellan Liverpool och Arsenal! Här kommer du att kunna finna de bästa vinnaroddsen ut inför kvällens toppmöte där Liverpool är favorittippade att vinna, och är de som spelbolagen tror kommer att ta hem matchen på Anfield.

Odds på Liverpool-vinst (1): 1,95
Bäst odds på Liverpool-vinst (1): 8,00

Odds på oavgjort (X): 3,35

Odds på Arsenal-vinst (2): 3,90 
Bäst odds på Arsenal-vinst (2): 10,00
Över 2,5 mål: 2,00 
Under 2,5 mål: 1,85 
Bäst odds på att Liverpool vinner Premier League: 21,00
Bäst odds på att Arsenal vinner Premier League: 7,50 
Pengarna tillbaka vid 0-0.

Kolla in senaste oddsen hos bet365 och Unibet =>

Liverpool vs Arsenal startelva, laguppställning, H2H & odds

Hur ser startelvan, laguppställning & oddsen inför Liverpool vs Arsenal Engelska Premier League? Här har du Liverpool vs Arsenal H2H samt startelvan, laguppställning & oddsen inför den avgörande matchen mellan Liverpool vs Arsenal i Premier League 2016/17.

FÖLJ MATCHEN HÄR
FÖLJ MATCHEN HÄR LIVE STREAM HD*
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Liverpool Arsenal live stream Viaplay live streaming
Hämta bonus! Hämta bonus! Beställ här!

*Ingen bindningstid så du kan säga upp Viasat Fotboll på direkten ifall du endast vill se Liverpool vs Arsenal live stream via Viaplay.

Inför Liverpool – Arsenal match Premier League 2017

Arsene Wenger packar in sitt Arsenal och åker till Liverpool för att förhoppningsvis kunna förbättra den senaste statistiken som Londonklubben lyckats samla på sig, medans Liverpool kommer att välkomna Arsenal till Anfield med öppna armar och ett nyfunnet självförtroende.

Liver mot Arsenal är alltid ett mycket underhållande möte, och de båda lagen har möts många, många gånger tidigare, och det är faktiskt Liverpool som har vunnit flest inbördes möten mellan de båda klubbarna.

Liverpool vs Arsenal

Båda lagen hade stora ambitioner inför säsongen och det har varit mycket snack om vad som kommer att hända. Liverpool fick inte ens någon Europa-plats i årets säsong och har således enbart kunna fokusera på ligan, som det har gjort helt okej men det har gått som en jojo upp och ner, och de inledde året med en rejäl svacka där de inte vann en match på nästan två månader, innan den trenden bröts då de vann med 2-0 mot Tottenham i mitten av februari. Deras troliga mål är att ännu en gång kvalificera sig till internationellt spel, men det kommer innebära att de behöver kämpa, då de inte är dem enda som har dessa ambitioner.

Arsenal åkte nyligen på en smäll då de mötte Bayern München i Champions League och förlorade med 5-1 i det första mötet, och de förlorade mot både Watford och Chelsea i två raka matcher, så de har inte heller haft det så lätt under säsongens gång. För att kunna ha en chans på titeln kommer de behöva lägga i en högre växel nu och visa att de verkligen menar allvar när de går för titeln ännu ett år. Det kan bli tränare Arsene Wengers sista år som manager för klubben, då ihärdiga rykten har kopplat ihop tränare med en flytt.

Målskyttar i Premier League – Premier Leagues skytteliga

Det är Arsenals Alexis Sanchez som leder skytteligan tillsammans med Tottenhams Harry Kane och Evertons Romelu Lukaku, tre mycket formstarka målskyttar för närvarande, som har kört om Chelseas guldpojke Diego Costa och Liverpools Zlatan Ibrahimovic, som båda även de levererat en hel hög med mål.

Rent generellt är det många mål som görs i Premier League för tillfället och de anfallare som är i form är verkligen i en god målform.

För Liverpools del kommer deras bäste målskytt, Sadio Mané, först på en åttondeplats. Nedan kan du se hur Premier Leagues skytteliga 2017 ser ut:

# Spelare Lag Nationalitet Mål
1. Alexis Sanchez Arsenal Chile 17
  Harry Kane Tottenham England 17
  Romelu Lukaku Everton Belgien 17
4. Diego Costa Chelsea Spanien 16
5. Zlatan Ibrahimovic Liverpool Sverige 15
6. Jermain Defoe Sunderland England 14
7. Dele Alli Tottenham England 12
8. Sadio Mané Liverpool Senegal 11
  Sergio Agüero Manchester City Argentina 11
10. Eden Hazard Chelsea Belgien 10
11. Christian Benteke Crystal Palace Belgien 9

Liverpool – Arsenal Head to Head (H2H)

Liverpool-Arsenal H2H-statistik och tidigare resultat. Arsenal och Liverpool har spelat mot varandra ett otaligt antal gånger och är ett mycket historiskt och spännande möte i England med enorma supportergrupper på båda håll. De båda lagen har krigat mot varandra många gånger innan och nu är det alltså dags för ännu ett möte.

Liverpool vs Arsenal - startelva, laguppställning & H2H-statistik inför Liverpool vs Arsenal match Premier League!

Liverpool vs Arsenal tidigare möten i Premier League

Nedan finner ni Liverpool Arsenal resultat och Head-to-Headstatistik mellan lagen. Här går vi även igenom hur det har sett ut i tidigare möten de båda länderna emellan. Resultat och H2H-statistiken har uppdaterats per den 27 februari 2017.

Liverpool har vunnit 84
Oavgjorda matcher 59
Arsenal har vunnit 78

Liverpool – Arsenal resultat tidigare matcher

Liverpool Arsenal har spelat totalt mot varandra vid 221 olika tillfällen. Liverpool har lyckats med att vinna flest möten med 84 vinster, medans Arsenal enbart har 78 vinster att komma med. Sett till de fem senaste matcherna så har de spelat två oavgjorda matcher, 0-0 och 3-3, sen vann Arsenal en match 4-1 och Liverpool vann en 4-3, så räkna med en hel del mål i detta möte!

14 augusti 2016 Arsenal v Liverpool 3-4 Premier League
13 januari 2016 Liverpool v Arsenal 3-3 Premier League
24 augusti 2015 Arsenal v Liverpool 0-0 Premier League
04 april 2015 Arsenal v Liverpool 4-1 Premier League

Liverpool form och tidigare matcher

Liverpool form har haltat under de senaste fem matcherna där man endast vunnit en av senaste fem matcherna. Nedan ser du resultatet från Liverpool fem tidigare matcher innan matchen mot Arsenal på lördag.

11 februari 2017 Liverpool v Tottenham Hotspur 2-0 Premier League
04 februari 2017 Hull City v Liverpool 2-0 Premier League
31 januari 2017 Liverpool v Chelsea 1-1 Premier League
28 januari 2017 Liverpool v Wolverhampton Wanderers 1-2 FA Cup
25 januari 2017 Liverpool v Arsenal 0-1 League Cup

Arsenal form och tidigare matcher

Arsenal är inte i mycket bättre form de, med tre förluster och två vinster i de senaste två matcherna. Dock är klubben fortfarande i FA cupen och Champions League, till skillnad från Liverpool som inte spelar europeisk fotboll.

20 februari 2017 Sutton United v Arsenal 0-2 FA Cup
15 februari 2017 Bayern München v Arsenal 5-1 UEFA Champions League
11 februari 2017 Arsenal v Hull City 2-0 Premier League
04 februari 2017 Chelsea v Arsenal 3-1 Premier League
31 januari 2017 Arsenal v Watford 1-2 Premier League

Potentiella startelvor: Liverpool – Arsenal

Liverpool: Mignolet; Clyne, Matip, Leiva, Milner; Lallana, Henderson, Wijnaldum; Mané, Firmino, Coutinho

Arsenal: Cech; Bellerín, Mustafi, Koscielny, Gibbs; Oxlade-Chamberlain, Coquelin; Walcott, Özil, Iwobi; Sanchez

Roberto Firmino vs Alexis Sanchez

Vem är det som kommer att dra lasset och visa vägen mot titeln i Premier League 2016/2017? Ska det bli Roberto Firmino eller är det Alexis Sanchez som kommer att kliva fram? Liverpool måste nästan vinna för att inte undvika att tappa ännu mer på sina toppkonkurrenter, samma gäller för Arsenal då de måste vara konsekventa och se till att hålla hela vägen.

Odds på Liverpool-vinst (1): 1,95
Bäst odds på Liverpool-vinst (1): 8,00

Odds på oavgjort (X): 3,35

Odds på Arsenal-vinst (2): 3,90 
Bäst odds på Arsenal-vinst (2): 10,00

Över 2,5 mål: 1,82
Under 2,5 mål: 2,02
Bäst odds på att Liverpool vinner Premier League: 21,00
Bäst odds på att Arsenal vinner Premier League: 7,50 
Pengarna tillbaka vid 0-0.

Du hittar de senaste oddsen här =>

Premier Leagues historia och statistik

Det finns mycket statistik och historia om en ärofylld och gammal liga som Premier League. Många vill bland annat veta vem som gjort flest självmål i Premier League genom tiderna, stått för flest mål i Premier League genom tiderna och vilka som är de största segrarna i Premier Leagues historia. Andra ämnen som också brukar tas upp när det kommer till Premier League -Liverpools historia är lagen med flest egna Premier League-produkter samt lönerna Premier League 2016/2017. Se även Premier Leagues spelprogram, vilka TV-kanaler som visar Premier League på TV och här har du spelschema för Premier League 2016/2017.

Liverpool vs Arsenal live stream & TV

Helgens utan tvekan hetaste möte kommer att ta plats på lördagskvällen då det är Liverpool mot Arsenal på Viasat Sport Premium. Du kan även få tillgång till matchen på Viaplay, med möjlighet att se matchen i högsta kvalité. Matchen kommer att börja klockan 18:30 på Anfield, i Liverpool.

FÖLJ MATCHEN HÄR
FÖLJ MATCHEN HÄR LIVE STREAM HD*
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus 399 kr/mån
Liverpool - Arsenal speltips, odds & live streaming Unibet Liverpool - Arsenal speltips, odds & live streaming bet365 Liverpool Arsenal live stream via Viaplay live streaming
Hämta bonus! Hämta bonus! Beställ här!

*Ingen bindningstid så du kan säga upp Viasat Fotboll på direkten ifall du endast vill se Liverpool vs Gunners live stream via Viaplay.

Läs mer om fotboll på Silly Season

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply