Lista: Åtta övergångar som kan ske på Deadline Day

Åtta övergångar som kan ske på Deadline Day

Tio övergångar som kan inträffa på Deadline Day

Det återstår mindre än två dagar till Deadline Day är över för de engelska lagen och det är alltid lika spännande att se vilka spelare som lämnar för att söka lyckan i någon annan klubb. Normalt sett sker de största affärerna under fönstrets sista dag och det återstår att se vilken spelare som står för den största flytten under januarifönstret 2017. Under måndagen blev det klart att Dimitri Payet lämnar West Ham United för spel i Marseille och det kan vara så att det blir höstens största övergång i Premier League.

Kolla in alla transfers som förväntas ske enligt oddset =>

Det har pratats om flera stora spelare som kan komma att byta klubb de kommande dagarna. Ett av de starkaste ryktena är utan tvekan Wayne Rooney till Kina (3.00) då den engelske landslagsspelaren inte presterat vad många hoppats på. En annan spelaren som det även pratats mycket om är Diego Costa där det sägs att även han kan flytta till Kina (11.00) samtidigt som hans före detta klubb Atlético Madrid (21.00) även ska ha intresse för att försöka värva honom.

Även Ivan Rakitic i Barcelona har ryktats vara på väg bort, detta efter en dispyt med lagets tränare Luis Enrique och Manchester City (11.00) samt Chelsea (21.00) är de lag som ligger bäst till för ett köp av mittfälten. Att han stannar i Barcelona (1.01) är dock det alternativ som ligger närmast till hands.

Deadline Day Premier League

Det återstår inte mycket tid av transferfönstret och på frågan om när transferfönstret stänger är svaret 1 februari, i alla fall i England. I de andra stora ligorna i Europa är det 31 januari som gäller. På denna lista har vi tagit fram åtta spelare som det ryktats mycket om eller helt enkelt är nära en flytt till en ny klubb. Spelarna har något med Premier League att göra då detta fönster sträcker sig längre än övriga fönster i toppligorna och det återstår att se var nedanstående spelar kommer att spela under våren.

Silly Season Sverige har tidigare publicerat flera listor och artiklar som blivit väldigt populära bland våra läsare och nedan finner ni ett axplock av de mest besökta. Ta gärna en titt på de, detta efter att vi gått igenom åtta spelare som kan flytta i vinter.

8. Wayne Rooney, Manchester United

Wayne Rooney flyttar till Kina

Wayne Rooneys vara eller icke vara i Manchester United är en stor fråga. Det har länge pratats om en flytt till Kina (3.00) och det återstår att se om det blir en flytt i vinter eller om han stannar i United (1.18).

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply