LISTA: Sju stjärnspelare som tvingats träna upp sig

LISTA: Sju stjärnspelare som tvingats träna upp sig

Sju stjärnor som blivit åtsagda att träna upp sig

I fotbollens värld har muskler aldrig varit ett måste. Oavsett om man är pinnsmal eller något kraftigare har det i grunden aldrig spelat någon roll för hur man spelar och hanterar fotbollen. Men, i dagens moderna fotboll så har kraven höjts mer och mer. Dagens fotboll är en fysisk sådan, och kräver därmed också muskler. Det spelas även många fler matcher per år och då måste man vara uthållig nog för att kunna deltaga. Nu för tiden krävs det att fotbollsspelarna bygger riktiga muskler, utan att förlora sin snabbhet och sina tekniska förmågor.

Sju stjärnspelare som fått jobba för sin fysik

För en del spelare är muskler och den fysiska delen av spelet något som kommer naturligt, medans det för andra är någonting som måste jobbas på timme efter timme inne på gymmet. Några av de bästa spelarna i världen har tvingats lägga ner otaliga timmar för att åstadkomma dessa kroppar som vi idag får se prestera på elitnivå. Vi skall snart gå vidare med detta, men först vill vi på Silly Season Sverige tipsa om ett antal andra populära listor vi har skrivit, till exempel 10 stökigaste supporterklubbarna i England, 11 superlöften att följa i La Liga 2016/2017 och 10 bortglömda Premier Leaguevinnare, som en kan bläddra igenom efter de sju stjärnspelare som tvingats träna upp sig.

7. Cristiano Ronaldo

LISTA: Sju stjärnspelare som tvingats träna upp sig

En väldigt påtaglig fysisk transformation är Cristiano Ronaldos. När han kom till Manchester United från Sporting Lissabon 2012 var han smal som en sticka och fann sig själv bli mobbad av alla försvarare i den tuffa, engelska ligan. Nuförtiden är det dock Ronaldo själv som gör mobbandet. Under de senaste åren har portugisen lagt på sig enormt mycket muskler och har kommit att bli ett muskelberg, som fortfarande kan springa ifrån de flesta.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply