LISTA: Sju anledningar till att Cristiano Ronaldo blev årets spelare i Europa

LISTA: Sju anledningar till att Cristiano Ronaldo blev årets spelare i Europa

Sju grunder till att Cristiano Ronaldo tog hem priset som årets spelare

Cristiano Ronaldo är en riktig maskin. När han får tag i bollen kan vad som helst hända och har han bestämt sig för någonting så blir det oftast så också. Visst, även Ronaldo har sina sämre dagar då han inte alltid är på topp men den portugisiske anfallaren har långt fler dagar då han är i form och bidrar i form av mål och assists än dagar då han inte gör någonting. Han har en slags aura runt sig som är lite avskräckande och väldigt mäktig, som man märker gör intryck på motståndarna. Detta kan också ha att göra med hans rykte som en av världens bästa fotbollsspelare, samt alla utmärkelser som han har fått för att understödja denna punkt.

Sju anledningar till att Cristiano Ronaldo vann priset som årets spelare

För priser får anfallaren ta emot ofta och är ingenting han är främmande för. Trots att Ronaldo nu är uppe i 31 års ålder och det finns flertalet mycket yngre och fräschare anfallare ute på marknaden är det portugisen som kammar hem många av troféerna. Nu senast vann han priset som årets spelare i Europa, utdelat av UEFA. Vi skall strax gå igenom grunderna, men innan vill vi på Silly Season Sverige påminna om ett antal andra listor vi har gjort, till exempel sju stjärnspelare som tvingats träna upp sig, 10 stökigaste supporterklubbarna i England och 10 bortglömda Premier Leaguevinnare som en kan bläddra igenom efter sju anledningar till att Cristiano Ronaldo blev årets spelare i Europa.

7. Mer än 50 gjorda mål … Igen

LISTA: Sju anledningar till att Cristiano Ronaldo blev årets spelare i Europa

Cristiano Ronaldo gjorde mer än 50 stycken officiella mål under säsongen 2015/2016 för sjätte säsongen i rad, då han lyckadeds med 51 stycken för Real Madrid och tre stycken för Portugal i EM 2016 i Frankrike. Snacka om att vara konsekvent! Det är som att han har en värmesökande missil i foten som lyckas hjälpa bollen med att finna målet gång på gång på gång.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply