LISTA: Fem största flopparna i Arsenal under Arsene Wenger

LISTA: Fem största flopparna i Arsenal under Arsene Wenger

Arsenals värsta värvningar under Arsene Wenger

Vilka är Arsenals sämsta värvningar? Har du någon gång tänkt på vilka spelare som varit de sämsta köpen som ditt lag gjort? Arsenal har genom åren gjort flera misslyckade värvningar som snabbt blivit förpassade till bänken och därefter blivit sålda. Arsene Wenger har även stått för några av Arsenals bästa värvningar genom tiderna men ofta handlar det om spelare man kommer ihåg. Vi på Silly Season Sverige har nu gjort en lista med Arsenals fem sämsta värvningar under Arsene Wenger och de största flopparna. På listan finner vi flera namn som klubbens fans gärna vill glömma och flera av de har nu flyttat till andra sämre ligor då de inte platsade i Premier League.

Arsenals största floppar under Arsene Wenger

Vilka spelare som är de största flopparna i Arsenal under Arsene Wenger kommer vi snart att gå igenom. Först tänkte vi dock rekommendera några av våra väldigt populära och uppskattade listor som vi publicerat här på Silly Season Sverige. Nedan finner ni ett axplock av de bästa listorna, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom de sämsta nyförvärven under Arsene Wenger.

Mikael Silvestre – Man United (fri transfer) 2008

Silvestre är en av Arsenals sämsta spelare

Mikael Silvestre var inte någon av de mer populära spelarna i Manchester United på grund av hans obefintliga kvalitéer och i Arsenal blev det endast värre. Arsene Wenger bekräftade att nyförvärvet överraskade honom lika mycket som han överraskade fansen men man kunde inte undgå att Mikael Silvestre var en av de sämsta nyförvärven i modern tid.

Silvestre spelar numera i Chennaiyin FC i den indiska Superligan.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365