Topp 5: Galnaste målen i fotbollshistorien

Topp fem konstigaste målen genom tiderna

Galna mål Topp 5 Konstiga mål Konstigaste målen Konstigaste målen genom tiderna Galna mål 2017 Mål kan se ut på många olika sätt. De kan göras genom läckra cykelsparkar, långskott från egen planhalva eller varför inte ett solomål genom att finta bort 7-8 spelare á la Messi? Oavsett hur målen kommer till skapar de alltid glädje, men ibland kan de också skapa skratt. För vissa mål är bara roliga och konstiga, ibland utan någon större skicklighet inblandad, utan bara en stor dos tur eller slumpmässighet.

Silly Season Sverige tar dig igenom listan ”Topp 5 konstigaste målen”. Följ med när vi listar de mest galnaste och oväntade målen genom tiderna.

De historisk mest konstiga målen

Vi har tidigare listat de 10 snyggaste målet 2015/16 samt Premier Leagues snyggaste mål. Nu är det dags att ta reda på vilka som är de fem konstigaste målen genom tiderna. Följ med i listan!

5. Tomas Brolin, Leeds, 1995

Tomas Brolin hade inte ens särskilt rolig sejour i Leeds. Han har själv berättat i intervjuer att han ansåg tiden i det engelska laget vara ett helvete. Dock hann svensken med att göra ett läckert mål. Han nickade bollen först alldeles för svagt mål mot en utrusande målvakt som boxade bollen på Brolin som då ramlade. En försvarare stod på mållinjen för att rensa, men sköt i huvudet på 94-hjälten som hade gjort sin karriärs klart mest konstiga mål.

4. Darren Anderton, England, 1995

Året är 1995 igen, och ännu en gång fanns Thomas Brolin på planen – men den här gången som motståndare. Sverige spelade landskamp på Wembley mot England när Darren, på halvvolley, fick på en riktig drömträff. Via först den vänstra stolpen, sen den högra slog han in ett av de snyggare målen på hela 90-talet.

Sidor: 1 2 3

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365