bet365

TOPP 10: Stjärnor i svagt rankade landslag

TOPP 10: Stjärnor i svagt rankade landslag

Topp 10 superbra spelare i mindre bra landslag

Det finns okej spelare och det finns bra spelare. Sen finns det de där sjukt bra spelarna. När det gäller just landslagsspel är det lite svårt att välja och du har helt enkelt enbart ett visst antal spelare till förfogande. Till skillnad från klubbfotbollen kan du inte köpa in nya spelare så fort det passar, utan det gäller att göra det bästa utav det. Samma gäller för spelarna. Råkar det vara så att du är lite bättre än dina lagkamrater, eller kanske till och med mycket bättre, är det bara att bita ihop och göra sitt bästa. Ibland kan det också bli jättebra, då det inte alltid krävs flertalet individuella krafter för att åstadkomma någonting utan fokuset blir på lagmaskinen och det kollektiva istället för flertalet superstjärnor som springer runt och vill göra mest mål. Råkar det sen vara så att du har dubbla nationaliteter så kan du kanske få lov att välja lag, men det är en annan femma.

10  stjärnspelare i svaga landslag

Just när det gäller landslag är det lite svårt att välja, man får acceptera läget helt enkelt och göra det bästa av det. Bara för att man är del av ett, på förhand på pappret, dåligt lag innebär detta inte att det är kört. Men det finns ju vissa fotbollsnationer som är kända för att producera mer fotbollsstjärnor än andra nationer. Listan behandlar hur  bra spelaren är eller var i förhållande till hur dåligt landslaget är eller var. Men innan vi går in på denna listan, så har vi på Silly Season Sverige även knåpat ihop ett par andra listor värda att slänga ett öga på, till exempel åtta saker som har hänt sedan Sverige sköt ett skott på mål, tio spelare som inte representerar sitt hemland och tio talanger som kan få sitt genombrott i EM, som man kan ögna igenom efter vi har prickat av 10 jättebra spelare i dåliga landslag.

10. David Alaba, Österrike

TOPP 10: Stjärnor i svagt rankade landslag

David Alaba är en av världens bästa vänsterbackar, men han kan även spela mer offensivt på mittfältet, såväl på vänsterkanten som inne i mitten. Han blev landets yngste debutant någonsin när han spelade sin första a-lagslandskamp vid 17 års ålder. Österrike är ett av de starkare lagen på listan men Alaba förblir spelaren som står ut. Landet har inte kvalificerat sig för VM sedan 1998 och har enbart kvalificierat sig till EM två gånger i hela deras historia.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply