Topp 10: Snyggaste fotbollsskorna någonsin

Världens snyggaste fotbollskor – vilka är de snyggaste fotbollsskorna?

Vilka är de snyggaste fotbollsskorna? Här är världens snyggaste fotbollskor genom tiderna. Vilka är de mest attraktiva fotbollsskorna som någonsin funnits? Med attraktiva menar vi coola, häftiga och snygga fotbollsskor och tar inte sikte på funktionen. De flesta som söker fotbollsskor brukar söka efter ”nyaste fotbollsskorna”, ”bästa fotbollsskorna”, ”dyraste fotbollsskorna” eller de ”lättaste fotbollsskorna

Fotbollsskorna du såg i början kan du köpa hos Unisport som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisport hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

Världens snyggaste fotbollskor - vilka är de snyggaste fotbollsskorna?

Världens snyggaste fotbollsskor? – Snyggaste fotbollsskorna i världen?

Vilka är världens snyggaste fotbollsskor? Har du någon gång innan du köpt fotbollsskor sökt efter vilka som är coolast, häftigast eller snyggast? Vi på Silly Season Sverige har gjort exakt detta. Vi har satt ihop en lista med de 10 snyggaste paren som någonsin gjorts för att spela fotboll med. De största märkena som Nike, Puma, Adidas och Umbro tillverkar de mest populära fotbollsskorna. Vi har dock valt att sikta in oss på de tio coolaste och häftigaste fotbollsskorna. I alla fall de vi anser är världens snyggaste fotbollsskor.

Topp 10 snyggaste fotbollsskorna – här är de snyggaste fotbollsskorna någonsin!

Tidigare har vi gjort listor om bland annat de fulaste matchtröjorna och snyggaste matchställen samt Europas tio bästa fotbollsspelare. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom de tio fotbollsskorna som är de snyggaste genom tiderna, häng med!

10. PANTOFOLA D’ORO LAZZARINI

På tionde plats över de 10 häftigaste fotbollsskorna någonsin hittar vi Pantofola som är ett italienskt märke. Modellen d’or Lazzarini. Pantofola är ett märke som är känt för komfort samt att flera kloka fotbollsspelare använder sig av skorna. Med deras nya modell Lazzarini får man inte bara komfort. Man får även en väldigt snygg sko som även finns i svart och gul.

9. ADIDAS ADIPURE

På nionde plats hittar vi Adidas AdiPURE. De är mer eller mindre är en blick tillbaka till Adidas skor som de tillverkade för VM 1978. Hur som helst släpptes den första modellen 2007 och även om de inte är en exakt replica av 78-versionen är de väldigt snygga. AdiPURE är ljusare och har mer klass än snart 40-årige modellen. Modellen släpptes först i svart och vit eller vit och svart. Den har sedan dess tagits fram med flera olika färgkombinationer.

Direkt när de kom ut började de användas av spelare som Frank Lampard och Kaká.

8. ADIDAS MEN’S KAISER 5

På åttonde plats hittar vi Adidas Men’s Kaiser 5. De döptes efter en gammal fotbollsspelare. Kaiser 5 var ett alternativ till de dyra Copa Mundial-skorna som användes av de flesta stjärnorna på den tiden. Båda modellerna var relativt lika men det som skiljer sig är att den övre delen inte är gjord av samma läder.  Kaiser 5 användes mycket av Franz Beckenbauer

7. NIKE TIEMPO LEGEND

Nike Tiempo Legends tar sig in på sjunde plats på vår lista över de snyggaste fotbollsskorna någonsin. Skorna fortsätt att vara populär och rider på framgångsvågen som skapades när man tog fram Tiempo LineageNike Tiempo Legends släpptes 2005 och blev väldigt uppmärksammade då spelare som Joe Cole och Ronaldinho använde sig av skorna.

6. STYLO MATCHMAKERS

På plats sex hittar vi Stylo Matchmakers som är de första skorna som designats av en fotbollsspelare. Denna modellen designades av ingen annan än Manchester UnitedGeorge Best som även hade en guldig autograf på sidan av skon.

Stylo MatchMakers var en av de största favoriterna för de yngre lirarna på 60-talet då de var bland de första skorna att ha korta snören. Tidigare använde man sig bara av långa snören som man var tvungen att knyta på alla möjliga och konstiga sätt.

5. ADIDAS SAMBA

Adidas Samba är den näst mest populära skon i Adidas historia. Skorna används för inomhusspel och har ett speciellt gummi på undersidan vilket gör att man kan använda de på både hala och hårda ytor. Adidas Samba har ändrats med tiden då de först endast släpptes i svart och vitt utförande men nu finns det flera olika färger och skorna används av många fotbollsspelare, musiker och filmstjärnor.

4. NIKE TIEMPO RONALDINHO

Fjärdeplatsen innehas av Nike Tiempo Ronaldinho. denna version av Nike Tiempo var en av de absolut mest populära och gillades väldigt mycket av spelaren själv. när Ronaldinho var som bäst var han en fotbollsgud som kunde dribbla på alla möjliga sätt. Därför ville den före detta Barcelona-spelaren ha ett par lätta skor som passade hans spelstil och kvalitéer. Skorna gjordes lättare och man hade även bättre fäste med de då Ronaldinho tyckte att det var det viktigaste med skon.

3. PUMA KING

På tredje plats hittar vi inga mindre än Puma King som kom ut 1968. Skorna designades av den portugisiske legendaren Eusebio och användes bland annat av den brasilianske legenden Pelé. I en VM-final var brasilianaren tvungen att knyta skorna vilket gjorde att alla kunde se vilka skor han använde sig av. Detta gjorde att många spelare började använda de och bland annat Johan Cryuff använde sig av de vid nästa VM-slutspel

2. NIKE MERCURIAL VAPOR

På andra plats på listan över de coolaste fotbollsskorna någonsin hittar vi Nike Mercurial Vapor som släpptes inför VM 2002. Skorna användes bland annat av Ronaldo då han tog sitt brasilien till VM-final där man slog Tyskland med 0-2. Anfallaren stod då för båda målen i finalen och många fick upp blickarna för skorna när tv-kamerorna zoomade in spelarens fötter. De blev omättligt populära. Spelare som Cristiano Ronaldo och Didier Drogba var två som började använda de. De va de första som förknippades med snabbhet och teknik.

1. ADIDAS COPA MUNDIAL

På första plats hittar vi kanske inte helt oväntat Adidas Copa Mundial. Skorna har knappt ändrats sen de släpptes 1979 och är den sko som sålts flest gånger med stor marginal. Skorna användes av spelare som Franz Beckenbauer och Michel Platini. Nuförtiden är det med domare som använder sig av de stilrena skorna.

Fotbollsskorna du såg i början kan du köpa hos Unisport som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisport hittar du allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

SE ÄVEN: Topp 10: Allsvenskans snyggaste matchställ

SE ÄVEN: Topp 10: Historiens värsta matchtröjor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply