LISTA: Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

LISTA- Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

10 saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

Fakta om Victor Nilsson Lindelöf? Victor Nilsson Lindelöf är en av Sveriges bästa fotbollsspelare. Efter att ha spelat i Benfica blev han sommaren 2017 klar för Manchester United som betalade 35 miljoner euro. Lindelöfs lön höjdes flera snäpp efter att ha skrivit på för den engelska storklubben och det är även nu som stora delar av den svenska befolkningen börjat inse att försvararen är en av Sveriges bästa fotbollsspelare tillsammans med Zlatan Ibrahimovic, och nu spelar de båda tillsammans.

Det ryktades väldigt mycket om var Lindelöf skulle flytta under tiden han spelade i Benfica. Allt från Milan, Inter, Chelsea och Juventus fanns på radarn för spelaren som tillslut alltså valde spel på Old Trafford. Nedan finner ni tio fakta om Victor Nilsson Lindelöf, Manchester Uniteds nye svensk.

SE ÄVEN: Manchester Uniteds lönelista 2017/2018 & Så mycket tjänar Victor Nilsson Lindelöf i United

LISTA- Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

Tio fakta om Victor Nilsson Lindelöf

Faktaartiklarna och listorna på Silly Season Sverige läses av flera tusentals personer varje dag, därför rekommenderar vi att ni tar en titt på några av de som publicerats. Nedan finns ett axplock av de bästa som vi lagt upp. Ta gärna en titt på dessa efter att vi gått igenom tio fakta om Victor Nilsson Lindelöf.

LISTA- Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

10. Aldrig spelat allsvensk fotboll

LISTA: Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

Victor Nilsson Lindelöf i matchen mellan Ängelholm och Västerås i augusti 2011.

Lindelöf har aldrig spelat allsvensk fotboll. Han inledde sin fotbollskarriär i Västerås SK i de lägre divisionerna och skrev därefter på för Benfica vid 17 års ålder, detta i december 2011.

9. Skadeproblem var nära att sätta stopp

LISTA: Tio saker du inte visste om Victor Nilsson Lindelöf

Försvararens väg till Manchester United har inte varit lätt. Det tog honom drygt två år i Benficas B-lag innan han fick debutera för A-laget, detta i oktober 2013. Den inledande perioden i seniorlaget var dock skadedrabbad och han tog inte en riktig startplats förrän säsongen 2015/2016. Idag har Lindelöf växt ut till en toppförsvarare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply