LISTA: Kombinerad Startelva inför Barcelona – Sevilla – Final Copa del Rey 2016

LISTA: Kombinerad Startelva inför Barcelona – Sevilla – Final Copa del Rey 2016

Bästa mixade startelvan inför Barcelona – Sevilla

Det är dags för Copa del Reyfinal i Spanien och de båda lagen är uppskruvade till max. I ena ringhörnan har vi de nykrönta mästarna av Spanien, Barcelona, som har gjort en stark säsong trots att de blev utspelade i Champions League och länge fick strida med såväl Atletico Madrid som Real Madrid om ligatiteln. De kommer bestämt att vara sugna på en titel till för att runda av en säsong som har varit bra men där egna misstag och fel har bidragit till att det inte riktigt gått som de kanske hade velat.

Sevilla i den andra hörnan kommer även de från en väldigt färsk vinst, de kan nämligen kalla sig Europa Leaguemästare för tredje året i rad. Det är ett imponerande och lite lätt skräckinjagande facit, då de slagit ut några riktigt bra lag för att ta sig ända upp till toppen. I La Liga har det däremot gått mindre bra, med en sjundeplats som bra precis möjliggör Europaspel nästa år. Därför är det bra jobbat av dem att ta hem Europa League, vilket ger automatiskt inträde till Champions League nästa säsong. För de som inte har någon koll så kommer det att vara möjligt att följa matchen på tv:n. Vilka kanaler det är kan du hitta här! Det går även att kolla på via datorn.

Bästa blandade startelvan inför Barcelona – Sevilla

Det kommer att bli en spännande match med två motståndskraftiga lag. Barcelona har sitt maskineri på anfallet som kan gå igenom vilken defensiv som helst, men Sevilla har ett kollektiv som även de kan frambringa riktigt bra resultat när de vill. Frågan är hur stor chansen är att något av lagen är överlägsna? Barcelona (1,27) förväntas vinna mot Sevilla (9,50) om man ser till oddset hos Unibet. Det kan likagärna vara 50/50. Se finalmatchen i Copa del Rey gratis hos bet365 TV!

FC Barcelona - Sevilla live stream, odds, speltips & startelva inför Copa del Rey Final 2016

Den här listan innehåller en blandad startelva involverande spelare från Barcelona och Sevilla, och utöver denna listan har vi på Silly Season Sverige många andra listor som ni kan ta del av, till exempel fem saker vi lärde oss av Europa League-finalen, tio sämsta värvningarna av Sir Alex Ferguson och bästa målvakterna i EM 2016, efter att vi har gått igenom den bästa kombinerade startelvan inför Barcelona – Sevilla.

Målvakt: Marc-Andre ter Stegen

LISTA: Kombinerad Startelva inför Barcelona – Sevilla – Final Copa del Rey 2016

Ter Stegen har gjort ett bra jobb mellan stolparna för Barcelona, men många rykten tyder på att den tyske målvakten inte är riktigt nöjd med sin i klubben och att han kan komma att gå någon annanstans till sommaren om hans önskemål inte blir uppfyllda. Han vill inte enbart spela cupmatcher utan även få stå i La Liga matcherna. Men framtiden ser ljus ut för 24åringen.

 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365