bet365

Lista med saker vi kommer sakna med Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget

Vem har gjort mest mål i Svenska landslaget? Zlatan har gjort flest landslagsmål!

Fyra saker som vi kommer sakna med Zlatan i landslaget

Zlatans karriär i svenska landslaget är över. I och med det tycker vi att det är passande att nämna fyra saker som vi kommer sakna från honom. Sverige förlorade mot Belgien med 1-0 och är därmed ute ur EM i Frankrike. Samtidigt innebär det att Zlatan Ibrahimovics karriär i det svenska landslaget är över. Detta offentliggjordes i veckan, då Zlatan sa att han slutar i landslaget efter EM. I och med gårdagens förlust lämnar Zlatan ett stort tomrum efter sig, tillsammans med Andreas Isaksson och Kim Källström som också ska lägga av. Landslagskaptenen kommer vara saknad av många personer, på många sätt. Det här är fyra punkter som vi kommer sakna med Zlatan i svenska landslaget. Se & spela live på fotboll =>

 Fyra saker vi kommer sakna med Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget

Fyra saker som vi kommer sakna med Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om svenska EM-mål vi minns, saker du inte visste om Gareth Bale och nyckelfigurer som räddade sin klubb. Innan ni kollar vad som finns på de listorna rekommenderar vi att ni först läser om fyra punkter som vi kommer sakna med Zlatan i det svenska landslaget.

4. Zlatan tog fokus från resten av laget

Efter att Fredrik Ljungberg och Henrik Larsson slutat i det svenska landslaget var Zlatan Ibrahimovic den enda världsstjärnan kvar. På grund av detta var han den alla journalister ville intervjua, den alla vill se på landslagets presskonferenser. Genom att låta Zlatan intervjuas i mängder kunde Erik Hamren och hans assistenter se till att det mesta av fokuset låg på storstjärnan. På så sett kunde de andra spelarna vila upp i lugn och ro inför matcher och träningar.

3. Zlatans citat

Enda sedan början av sin karriär har Zlatan varit en citatmaskin. Gång efter gång har han gett journalister och tittare ett gott skratt, både i klubblag och landslag. Det har varit allt från att det John Carew kan göra med en fotboll kan Zlatan göra med en apelsin till att träningen börjar när Zlatan säger till. Nu när Zlatan har lagt av kommer vi att sakna hans citat, men John Guidetti har stor potential att bli det svenska landslagets nästa citatmaskin. Här har du alla Zlatans bästa citat.

2. Zlatans spel var av världsklass

Under sina femton år i landslaget har Zlatan visat att han är en spelare av allra högsta klass. Gång på gång har vi fått se klackar, finter och annan briljans från den svenska världsstjärnan. Zlatans magiska teknik är definitivt något som vi kommer att sakna.

1. Drömmålen som Zlatan gjorde

Zlatan har haft en vana av att göra otroliga mål i det svenska landslaget. Målet från omöjlig vinkel mot Ungern, Volleyn mot Frankrike, skottet i krysset mot Grekland, klacken mot Italien och den osannolika cykelsparken mot England. Listan kan göras lång, men Zlatans snyggaste mål i landslaget är av yppersta klass.

 Fyra saker vi kommer sakna med Zlatan i svenska landslaget

Mer om vart Zlatan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply