LISTA: Fem storspelare som slog igenom sent

bet365

Fem storspelare som slog igenom sent

I fotbollsvärlden pratar man ofta om så kallade supertalanger som vid 18-19 års ålder redan beskrivs som blivande stjärnor. Det finns de talanger som lyckas men också flera fall med de talanger som aldrig blev något. Sedan finns det dem vars genombrott låter sig vänta extra länge och som kanske inte börjar ta fotbollen på så stor allvar förrän vid senare ålder. Anledningarna till detta kan vara flera, bland annat att klubbarna inte upptäckt en ännu men också att man faktiskt kanske inte är tillräckligt utvecklad som spelare förrän senare sett till åren. I den här listan går vi igenom fem storspelare som slog igenom sent.

Fem storspelare vars genombrott lät sig vänta

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om: Tio supertalanger 2007 – vad hände sen?Sju stjärnspelare som tvingats träna upp sig och Fem nya Champions League-klubbar 2016/17. Men innan du klickar dig vidare på någon utav dessa ska vi gå igenom fem storspelare som slog igenom i sen ålder.

5. Didier Drogba

lista-fem-storspelare-som-slog-igenom-sent-custom

Didier Drogba är i dag ihågkommen som en av dem bästa spelarna i sin generation. Han är stark, snabb, kraftfull och under hans glansdagar var han en av Europas bästa anfallare. Men hans genombrott kom inte förrän vid 25 års ålder, då han säsongen 2002-2003 gjorde 25 ligamål för franska Guingamp. Efter det gick hans karriär i uppåt i raketfart.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply