Lista: Fem förbundskaptener för England med kortast tid på jobbet

bet365

Lista: Fem förbundskaptener för England med kortast tid på jobbet

De fem engelska förbundskaptener som jobbade kortast tid

När det gäller att hitta en passande förbundskapten har den stora fotbollsnationen England haft en hel del problem, det är nästan så att alla frågar sig om jobbet inte har en förbannelse över sig. Ingen trodde att det kunde bli värre än i somras då England skamset fick tåga ur EM i åttondelsfinalen efter att högoddsade Island slagit ut dem och förbundskapten Roy Hodgson fick sparken. Efter en hel del spekulationer och gissningar gick positionen sedan över till före detta Premier Leaguetränaren Sam Allardyce, som fick i uppgift att styra upp det sjunkande skeppet England.

Fem engelska förbundskaptenerna som klarade sig kortast tid

Det lyckades Allardyce dessvärre inte särdeles bra med utan det blev istället ytterligare ett fiasko. Allardyce avslöjades då han filmades av maskerade reportrar då han bland annat gav råd om hur man bäst kunde kringå det engelska fotbollsförbundet. Detta tvingade FA att sparka förbundskaptenen efter enbart 67 dagar på jobbet, och han är inte ensam om att behöva gå efter så kort tid. Först vill vi på Silly Season Sverige tipsa om ett antal andra populära listor vi har gjort, till exempel världens bästa startelva född 1992, sju klassiska Manchesterderbyn och tio världsspelare som tjänar mindre än Martin Ödegaard, som en kan läsa igenom efter att vi har gått igenom de fem förbundskaptener för England med kortast tid på jobbet.

5. Glenn Hoddle – 1006 dagar

Lista: Fem förbundskaptener för England med kortast tid på jobbet

Fick jobbet som Englands förbundskapten 1996, men hans tre år på position kom till ett slut efter att han uttalat sig diskriminerande om handikappade i en intervju, detta innan EM 2000.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365