Lista: Fem anfallare som kan ersätta Diego Costa

Lista Fem anfallare som kan ersätta Diego Costa

Fem ersättare för Diego Costa

Diego Costas framtid i Chelsea ser allt mörkare ut. Ligaledarna fick sin segersvit på 13 matcher avslutad av Tottenham förra veckan, trots detta ligger de med några poängs marginal fortfarande på en förstaplats i Premier League och en god chans till titeln. Costa har varit en stor bidragande faktor till detta och den spanske anfallaren leder skytteligan med 14 gjorda mål, men innan transferfönstret är slut kan han ha flyttat från klubben. Anfallaren har länge varit omgiven av kontroverser, och den senaste i raden inkluderar ett bråk med tränare Antonio Conte och ett exkluderande ur matchtruppen för det viktiga mötet mot Leicester City.

Fem anfallare som Diego Costa kan ersättas av

Dessutom jagas anfallaren av kinesiska klubbar, beredda att betala stora summor för att få Costas underskrift svart på vitt, och kan erbjuda anfallaren enorma mängder pengar i lön. Detta kan tänkas få Conte att kallsvettas lite och se sig om efter ersättare för spanjoren. Med en stor ersättning för Costa skulle han kunna kosta på sig en kvalitetsanfallare. På Silly Season Sverige har vi listat fem stycken anfallare som kan tänkas bli perfekta ersättare för den ständigt omtalade och kontroversielle anfallaren, men innan dess vill vi passa på att tipsa om ett par av våra andra populära listor, till exempel fem nykomlingar som överraskade alla och blev mästare, åtta spekare som älskade att spela med Wayne Rooney och 10 spelare som inte lyckades leva upp till familjenamnet.

5. Romelu Lukaku

Lista Fem anfallare som kan ersätta Diego Costa

Lukaku har länge kopplats ihop med en flytt tillbaka till Stamford Bridge, och kanske har tiden äntligen kommit för den belgiske anfallaren. Strikern har varit i toppform sedan han lämnade London för Merseyside och i Everton har han haft en chans att utvecklas och har under de senaste säsongerna ständigt snittat 20+ mål för klubben, och har redan 12 bara denna säsongen. Det har tidigare uppgetts att Lukaku skulle föredra Chelsea framför andra storklubbar på grund av sin historia med klubben, men Everton kommer inte låta sin stjärnspelare lämna billigt, speciellt inte i mitten av säsongen.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365