LISTA: Europas 10 mest inspirerande lagkaptener

LISTA: Europas 10 mest inspirerande lagkaptener

10 av Europas mest inspirerande lagkaptener

Lagkaptenen i ett lag har alltid till uppgift att styra skutan på rätt håll. Som kapten har du alltid mer ansvar än alla andra och det är till dig spelare skall komma, såväl på som utanför planen. Att vara lagkapten innebär inte bara att vara den som hälsar på domaren och det andra lagets lagkapten innan match, utan det är ett ansvar och en uppgift som du har blivit given av en anledning. Oavsett om du har en av världens dyraste spelare i ditt lag, eller en av världens bästa målvakter, är du lagkapten så är det din röst som skall höras och vara den mest inflytelserika. Att vara lagkapten är ett stort ansvar, då du skall kunna ta hand om ditt lag och inspirera i stunder av nöd.

10 inspirerande lagkaptener i Europa

Att kunna inspirera sitt lag är viktigt, och att kunna göra skillnad. När man ligger under 2-0 i regn och snålblåst kan en inspirerande kapten gå en lång väg. Men innan vi går in på detta mer noggrant vill vi på Silly Season Sverige passa på och tipsa om ett par andra av våra populära listor, till exempel tio anledningar till att Mourinho inte längre är ”The Special One”, fem storspelare som slog igenom sent och topp 20: snabbaste spelarna i FIFA 17, som en kan kika på efter att vi har gått igenom Europas 10 mest inspirerande lagkaptener.

10. Mauro Icardi (Inter Milan)

LISTA: Europas 10 mest inspirerande lagkaptener

Ålder: 23

Första match som kapten: Inter Milan 1-0 Atalanta (2015)

Ansågs vara något av ett problembarn, men nye tränaren Frank de Boer har litat på Icardi och gett honom armbandet, och argentinaren har inte svikit Har lett exemplariskt och ett mål samt en assist för att försäkra vinst i toppmatchen mot Juventus befäster det.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply