LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid mot Manchester City Champions League!

Bästa startelvan inför Real Madrid – Manchester City

Det är dags för den sista och avgörande matchen i årets upplaga av Champions Leagues semifinaler. Real Madrid förväntas krossa Man City enligt oddsen! Spanjorerna har endast fått 1,44 i odds och engelsmännen har fått 2,45 i odds.

Några av världens bästa fotbollsspelare är med och gör upp i kampen om vilka som skall få titulera sig Champions League-segrare och därmed det bästa klubblaget i Europa. Det har varit en tuff kamp fram till semifinalerna och vi har fått se många bra matcher längs med vägen. Spelbolagen räknar iskallt med att Real Madrid tar sig hela vägen till finalen!

Mål har gjorts och kontona på skytteligatabellen har gått plus, med Cristiano Ronaldo som främste målgörare hittills i turneringen samt innehavare av rekordet som den som gjort flest mål i Champions League genom tiderna. Men det finns andra målfarliga strikers som även de är ute efter att sätta en balja eller två, vilket är vad de båda lagen behöver göra, såväl Real som City, om de vill ha en chans att ta sig till den eftertraktade finalen, som kommer ta plats i Milan och där något av lagen kommer få möta Atletico Madrid. Ett snabbt mål från endera hållet skulle kunna sätta mycket i gungning.

Startelvorna för Real Madrid – Manchester City och all statistik pekar på att det blir en otroligt intressant och intensiv match. Matchen sänds live på gratiskanalen TV3 men man kan även se Real Madrid – Manchester City live stream hos Viaplay! Det finns ett par alternativ för dig som söker Real Madrid – Man City live stream och hur man går till väga går att läsa om här! Viaplay är det bästa alternativet för dig som vill streama matchen live!

Speltips Real Madrid vs Man City 1X2 tips
Odds Real Madrid vs Manchester City 1X2
1 X 2
1,44 5,00 2,45
Odds Real Madrid vs Man City 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,10 1,19 1,90
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
YES NO
1,85 1,91
Odds Real Madrid vs Man City Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 Under 2,5
1,64 2,15

LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Real Madrid mot Manchester City Champions League!

Real – Citys bäst kombinerade startelva

Vilka spelare som kan platsa i den bäst kombinerade startelvan kommer vi strax att gå igenom men innan dess vill vi tipsa om att kolla in några av våra andra listor som vi har skrivit här på Silly Season Sverige. Det finns en hel uppsjö att välja mellan, till exempel bästa anfallarna i EM 2023, 10 saker du inte visste om Riyad Mahrez och 10 spelare som du inte kan tro har vunnit Champions League. Dessa och flertalet andra kan man kolla på efter att vi har gått igenom den bäst kombinerade startelvan Real Madrid – Manchester City.

Målvakt – Keylor Navas

Keylor Navas har gjort en bra säsong för Real Madrid. Efter att ha tagit över för den meriterade Iker Casillas, som lämnade ett stort tomrum när han lämnade klubben efter flera år, har Navas cementerat sin plats mellan stolparna.

Högerback – Dani Carvajal

Carvajal har trots en del skador under säsongen jobbat sig in bra i truppen med stadiga insatser och den unge högerbackens karriär ser väldigt lovande ut.

Mittback – Sergio Ramos

Ramos är tryggheten själv i backlinjen och som kapten för laget ser han till att hålla ställningarna. I Real Madrid sedan 2005 har Ramos gjort sig ett namn i klubben men diverse skador under säsongen har hållit honom borta från ett antal matcher.

Mittback – Vincent Kompany

Även Kompany är mittback och kapten för Manchester City. Han spelar i City sedan 2008 och har etablerat sig i truppen som ankaret i backlinjen. Dock har en återkommande vadskada hållit Kompany borta från spel under en stor del av säsongen.

Startelvan Real Madrid vs Manchester City Champions League!

Vänsterback – Marcelo

Marcelo är en stark kraft på vänsterkanten som gärna löper med i anfallen och bidrar från grunden. Han har jobbat på sina svagheter då han förr ansågs vara lite för offensiv men är idag ansedd som en av världens bästa vänsterbackar.

Mittfältare – Yaya Touré

Touré har inte gjort ett jättestort intryck under den gångna säsongen och ett klubbyte kan ligga framför honom till sommaren. Han ses dock fortfarande som en extrem tillgång på mittfältet men efter att ha ådragit sig en skada nyligen är det fortfarande osäkert hur läget ser ut.

Mittfältare – Luka Modric

Modric verkar som den kreativa kraften på Reals mittfält och med sin lilla kroppshydda är han snabb och smidig i mitten av planen. Han verkar för att kvickt få igång anfallen och gör det också effektivt.

Mittfältare – Kevin de Bruyne

De Bruyne kom för en enorm summa pengar och med höga förväntningar på sig till Manchester City, något som han har lyckats införliva med sina avgörande mål och starka insatser. En knäskada höll honom dock borta en period men nu har han så långsamt kommit tillbaka.

Anfallare – Gareth Bale

Bales säsong har gått lite upp och ner och han var skadad under en period vilket höll honom av planen, men han har jobbat sig tillbaka och i Ronaldos frånvaro de senaste matcherna har walesaren klivit fram och tryckt in ett par mål.

Anfallare – Sergio Aguero

Aguero har gjort en stark säsong och ligger på en andraplats i Premier Leagues skytteliga. Utöver en skada tidigare på säsongen har han gjort bra ifrån sig, inte minst i matchen mot Newcastle där han ensam gjorde 5 stycken mål.

Anfallare – Cristiano Ronaldo

Ronaldo har som vanligt slagit en del rekord under säsongen. För nuvarande ligger han etta på Champions League skytteligatabell och är den som gjort flest mål i Champions League någonsin. Han bara öser in mål och det enda som har kunnat stoppa honom har varit en lårskada som höll honom borta från första semifinalmötet, men han förväntas vara frisk till onsdagskvällens match.

Startelva Real Madrid vs Manchester City Champions League!

Läs mer om Champions League på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply