Lista: Åtta sämsta Premier Leaguemålvakterna genom tiderna

Lista: Åtta sämsta Premier Leaguemålvakterna genom tiderna

De åtta värsta Premier Leaguemålvakterna någonsin

Målvaktspositionen är den mest specialiserade och sedd på av många som en av de viktigaste, om inte den viktigaste positionen på fotbollsplanen. Som målvakt har man inte nödvändigtvis så mycket att göra, men det du väl gör måste man göra rätt. Antalet minuter av aktion är rätt få jämfört med de andra spelarna men när det väl är målvaktens tur att agera måste det ageras rätt. Att ha en bra målvakt inger självförtronde i laget och fungerar lite som en rygggrad som håller allt tillsammans, och världens bästa målvakter skulle nog instämma. Premier League är dessutom en av de starkaste ligorna i hela världen och kräver att man har konkurrenskraftiga och duktiga spelare på varje position för att ha en chans.

Åtta sämsta målvakterna

Men dessvärre så finns det inte enbart duktiga och bra målvakter, utan även de som kanske skulle må bra av lite mer träning. Innan vi går vidare vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om ett antal andra listor vi har att erbjuda, till exempel tio världsspelare som tjänar mindre än Martin Ödegaard, fem storspelare som slog igenom sent och topp 10: Sommarens dyraste övergångar, som en kan kika på efter att vi är klara med de åtta sämsta Premier Leaguemålvakterna genom tiderna.

8. Stuart Taylor

Lista: Åtta sämsta Premier Leaguemålvakterna genom tiderna

Livet som andremålvakt kan vara tufft ibland, då man hela tiden måste gå runt och i princip vänta på att förstemålvakten skadar sig, vilket man självklart inte vill hoppas. Och när det väl händer så skall man hoppa in och förväntas kunna prestera på samma nivå direkt. En som känner till det här livet är Stuart Taylor, som aldrig har spelat som förstemålvakt i hela sitt liv, och han har gjort 18 år inom fotbollen, och har gjort mindre än 100 matcher. Han var uppskattad som ung i Arsenal, men klubben satsade sedan inte på honom och inte heller i Aston Villa eller Reading hade han en chans.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply