Lista: Tio lagkamrater som avskydde varandra - Silly Season

Lista: Tio lagkamrater som avskydde varandra

Lista: Tio lagkamrater som avskydde varandra

Tio lagkamrater som inte kunde tåla varandra

Som lagkamrater finns det självklart inget tvång om att man skall komma överens. I lag som Manchester United, Paris Saint-German, Bayern München, Arsenal och FC Barcelona tjänar många av spelarna så pass bra att en kan stå ut med att inte komma överens med eller gilla alla.

Men i vissa fall så är det helt enkelt bara så att man inte tål en del lagkamrater, och vissa av dessa relationer har den allmänna publiken inte lyckats undgå att märka.

Tio stjärnor som var lagkamrater men inte gillade varandra

Här på Silly Season Sverige har vi nu listat tio stycken lagkamrater som inte kunde stå ut med varandra. Vi har även en del andra populära listor som en kan ta del av nedan.

10. Bobby Charlton – Jack Charlton

Lista Tio lagkamrater som avskydde varandra

De båda toppspelarna var bröder, något som inte hjälpte utan snarare stjälpte de båda. Bobby Charlton är synonymt med Manchester United och han gjorde över 600 matcher för klubben och representerade England, som brodern Jack Charlton. De spelade tillsammans i landslaget men hade aldrig en bra relation med varandra och kom inte överens. En dispyt mellan Bobbys fru och brödernas mor skall slutligen ha brutit relationen mellan de båda för evigt.