Lista: Tio kontraktslösa fotbollsspelare 2017

bet365

Lista- 15 kontraktslösa fotbollsspelare 2017

Kontraktslösa fotbollsspelare 2017

Fotbollsspelare utan kontrakt? Fotbollsspelare med utgående kontrakt? Går det inte speciellt bra för ditt lag och känner du att de behöver förstärkning? transferfönstret i sommar är stängt och det är inte längre möjligt att värva spela till sin klubb, något som är sanning med modifikation. Man kan nämligen inte värva spelare från andra klubbar. Det finns dock spelare som inte spelar i någon klubb eller har något kontrakt, något som gör att de kan ansluta till vilken klubb de vill. Ofta är det inte några större stjärnor som står utan kontrakt då storklubbarna ser till att binda upp sina spelare på långtidskontrakt. Dock kan det vara spelare som är lite äldre och som ingen klubb vill satsa på långsiktigt.

Flera av spelarna har passerat sin bästa period och är på nedgången av sin karriär, men ibland finns det även guldkorn som kan bidra med väldigt mycket till dig lag. Titta till exempel på Zlatan Ibrahimovic och hans övergång till Manchester United. Ofta får dock de spelare som kommer gratis en högre lön, likaså när det kommer till Zlatans lön.

Lista- Tio kontraktslösa fotbollsspelare 2017

Fotbollsspelare utan kontrakt

Så vilka spelare som är kontraktslösa kan ditt lag värva? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en startuppställning med spelare som din klubb kan skriva kontrakt med just nu, detta trots att transferfönstret är stängd. Innan vi går igenom elvan vill vi dock rekommendera några andra av våra listor på siten. Listor som uppskattats av våra läste. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom tio kontraktslösa fotbollsspelare.

10. Mathieu Flamini (mittfältare)

Lista Tio kontraktslösa fotbollsspelare 2017 - Mathieu Flamini

Efter att ha varit i sin andra sejour i Arsenal där det blev tre år skrev Flamini på för Crystal Palace. Den gångna säsongen blev det dock endast 10 matcher och nu står mittfältaren utan kontrakt.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply