LISTA: Champions Leagues bästa åttondelsfinaler

3. 2013/14 Manchester United 3-2 Olympiakos

LISTA Champions Leagues bästa åttondelsfinaler

Den då nye tränaren David Moyes skulle försöka sig på att styra United vidare genom den snåriga Champions League-djungeln, men åkte på en riktig smäll efter att ha förlorat på bortaplan mot Olympiakos med 2-0 i det första mötet i Piraeus. De grekiska mästarna hade dock förlorat alla deras 11 tidigare visiter till England och så blev det även denna gång, då United med hjälp av van Persie lyckades komma tillbaka och vinna matchen.

2. 2014/15 Paris Saint-Germain 3-3 Chelsea (PSG vinner på bortamål)

Efter att ha vunnit mot Paris Saint-Germain i kvartsfinalen 2013/14 var Chelsea mycket självsäkra på att de skulle kunna vinna dubbelmötet och länge såg det också ut så. På Parc des Princes blev det 1-1, och i returmötet fick PSG-talismanen Zlatan Ibrahimovic rött kort efter 31 minuter Därtill gjorde Gary Cahill mål i den 81:e minuten och allting såg klappat och klart ut för José Mourinhos män, tills före detta Chelsea-spelaren (och numera Chelsea igen) David Luiz stack fram huvudet på en boll fem minuter senare, vilket gjorde att målet tvingade fram en förlängning. Eden Hazards straff i den 96:e minuten såg på nytt ut att ha packat ihop allting för Chelseas del, innan PSG-kaptenen Thiago Silvas superinsats sex minuter från fulltid avgjorde matchen.

Nu ställs PSG mot Barcelona i Champions åttondelsfinal 2017. Se tips PSG Barcelona och speltips PSG Barclona där det mesta pekar på en spansk seger. PSG Barcelona vilken TV kanal? Se PSG Barcelona live stream Se PSG Barcelona live gratis => + 200 kr i gratisspel hos betsafe => samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7