Lista: 10 bäst assisterande tränarna på Football Manager 2017

De tio bäst hjälptränarna på Football Manager 2017

De bästa tränarna på Football Manager 2017? Bästa tränarna FM17? FM17 bästa hjälptränarna? Bästa målvaktstränaren Football Manager 2017? Bästa defensiva tränaren på Football Manager 2017? Bästa offensiva tränaren på Football Manger 2017? Är du beroende av Football Manager? Lugn, du är långt ifrån ensam. Miljontals människor världen över spelar FM och vissa praktiskt taget dedicerar sitt liv åt dataspelet.

Av flera anledningar är det inte särskilt konstigt. Vi har alla hört historier om spelare som stått för imponerande insatser och faktiskt fått ett riktigt tränarjobb efter att ha skickat in sitt CV med erfarenheter  och referenser från just spelet Football Manager.

Det är dock inte så enkelt som man kan tro. Visst, du kan ta över Barcelona eller en annan storklubb och hoppas på att Messi och grabbarna gör jobbet, men ofta krävs det mer av dig än så. Eftersom du är manager och inte bara tränare behöver du ha koll på hela klubben. Det är inte bara matcherna som coachas, utan du behöver en fungerande organisation.

För att underlätta för dig kan det vara bra att hitta en assisterande coach och/eller flera hjälp tränare som vet vad de sysslar med. Det gör det jobb enklare, och du kan fokusera mer på matcherna medan hjälptränarna håller truppen och klubbledningen nöjd.

Bästa hjälptränarna FM17

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listan ”10 roliga screenshots från Football Manager”. Nu är det dock dags att lägga det roligaste åt sidan och fokusera på hur du kan bli mer framgångsrik på FM17. Det med hjälp av att ta fram tio av de bästa hjälptränarna på spelet. Kom ihåg att det kan handla om allt från assisterande tränare till olika typer av hjälptränare. Listan är inte rankad, utan tränarna är inte bättre för att de är 1:a än på tionde plats.

10. Silvio Louro, målvaktstränare, 5/5

Lista 10 bäst hjälptränarna på Football Manager 2017

Silvio har varit Jose Mourinho trogen. Han följde med The Special One från Porto till Inter och Real Madrid, tillbaka till Chelsea och är nu i Manchester United. Målvaktstränaren har ett fantastiskt facit och tränade bland annat Petr Cech, Vitio Batia och Julio Cesar åren då respektive målvakt blev framröstade till Uefas bästa målvakt för det året.

Lön: 12 000
Skulle passa i: Real Madrid, Chelsea

9. Jaap Stam, defensiv tränare, 5/5

Lista 10 bäst hjälptränarna på Football Manager 2017

Jaap Stam har sadlat om från att vara en av de tuffaste försvararna på planen till en framgångsrik tränare när det kommer till det defensiva spelet. Han har bland annat varit assisterande tränare för både Ajax A -och B-lag. Nu finns han i Championship-klubben Reading.

Lön: 12 000
Skulle passa i: Samtliga elitklubbar i England

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply