Lista: Allsvenskans bästa elva 2017

 Lista- Allsvenskans bästa elva 2017

LISTA: Allsvenskans bästa startelva 2017

Allsvenskans bästa spelare? Bästa spelarna i Allsvenskan? Bäst i Allsvenskan? Bästa fotbollsspelarna i Allsvenskan 2017? Sedan en tid tillbaka står det klart att Malmö FF är svenska mästare 2017 då man tog sitt tjugonde SM-guld genom tiderna. I det skånska storlaget fanns det många duktiga spelare, men det fanns även grymma lirare i andra lag i Allsvenskan. Ens lag behöver inte vinna i Allsvenskan för att en spelare ska vara bland de bästa och vi på Silly Season Sverige har nu tagit fram bästa startelvan i Allsvenskan 2017. Det finns spelare från olika lag på listan och tillsammans hade de bildat ett ostoppbart lag som troligen vunnit Allsvenskan år ut och år in.

Lista- Allsvenskans bästa elva 2017

Allsvenskans bästa elva 2017

Vill du läsa mer om Allsvenskan och ditt favoritlag? Hur mycket tjänar din favoritspelare? Nedan finns information om lagen i den svenska högstaligan och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom Allsvenskans bästa spelare 2017.

Lista- Allsvenskans bästa elva 2017

Målvakt: Andreas Isaksson – Djurgården

Allsvenskans bästa elva 2017 - Andreas Isaksson

Den före detta landslagsmålvakten återvände till Djurgården efter spel i utlandet och har varit seriens bästa målvakt. Han må inte varit den som hållit flest nollor men Isaksson är en av anledningarna till Djurgårdens fina säsong.

Högerback: Eric Larsson – Sundsvall

Allsvenskans bästa elva 2017 - Eric Larsson

Det har gått väldigt trögt för Sundsvall i Allsvenskan 2017 men en positiv punkt är Eric Larsson. Försvararen är bra både defensivt och offensivt. Ryktas vara på väg till Malmö FF till nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply