LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

Världens dyraste fotbollsspelare 2017

Världens dyraste fotbollsspelare? Har du någonsin undrat vilka som är de dyraste övergångarna i fotboll? Det finns otroligt många spelare som köps och säljs hela tiden, men vilka är egentligen de dyraste övergångarna? För att att hitta världens dyraste fotbollsspelare någonsin har vi gått igenom gamla artiklar och listor som vi publicerat. Därefter har vi skapat en lista på världens dyraste fotbollsspelare.

Nu kan vi på Silly Season Sverige presentera listan med de dyraste fotbollsspelarna någonsin. Några av listorna vi upprättat inom området är bland annat dyraste startelvorna i Premier Leaguedyraste spelarna över 30 år och dyraste försvararna genom tiderna.

Vem är världens dyraste fotbollsspelare 2017?

Högsta transfersumma i fotboll? Dyraste övergångarna i fotboll? Real Madrids förvärv av Bale och hans transfersumma finns med bland de dyraste övergångarna i fotbollshistorien. Något som blir tydligt är att de spanska La Liga topplagen Real Madrid och Barcelona står för majoriteten av förvärven. Samt att engelska Premier League står för försäljningarna bland de dyraste övergångarna någonsin.

Som spelare är det såklart häftigt att vara en av de dyraste fotbollsspelarna på planeten. Pressen måste dock vara otroligt hög. Det är så att svettdropparna bryter ut i pannan vid bara tanken! För de pengar som läggs ut handlar det också om fotbollsspelare som är en fröjd för ögat att beakta.

LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

Världens dyraste fotbollsspelare någonsin

För dig som är intresserad av dyraste övergångarna från Allsvenskan så kan du ta en titt på vår Lista med Allsvenskans dyraste övergångar någonsin. Om du däremot är intresserad av de dyraste övergångarna till Allsvenskan så får du vänta då listan ännu inte upprättats.

Några andra intressanta listor som vi upprättat är bland annat 10 spelare som inte lyckades i Chelsea, nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat om och de 0 bästa Manchester United-spelarna genom tiderna. Har du inte sett de innan hoppas vi att du kommer att göra det efter denna lista med de dyraste spelarköpen i fotbollshistorien. Här kommer de dyraste klubbytena i fotbollshistorien, häng med!

10. Luis Suarez – Liverpool till FC Barcelona

Vem är världens dyraste fotbollsspelare

Luis Suarez lämnade ett Liverpool och England omgärdad av kontroverser. Han var både älskad och hatad, med sitt fina målprotokoll men vid upprepade gånger fick honom att se rött. I Barcelona har det dock inte varit lika krasst och uruguayanen har fokuserat på sitt målgörande, vilket har märkts. Suárez ligger på plats nummer tio på listan över världens dyraste fotbollsspelare.

Transfersumma: 81 miljoner euro

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply