Sverige vs Slovakien JVM-kvartsfinal – en match man bara måste vinna!

Sverige vs Slovakien JVM-kvartsfinal - en match Sverige bara måste vinna

Sverige mot Slovakien i kvartsfinal JVM 2017

Sverige vs Slovakien JVM-kvartsfinal? Ikväll spelar Sverige kvartsfinal i JVM 2017, detta då man möter Slovakien i kampen om vem som ska ta sig till semifinal i turneringen där USA, Kanada och Ryssland är stora favoriter. Se JVM live online här =>

Sverige har alltid varit ett av världens bästa landslag när det kommer till ishockey och varit väldigt bra på att ta fram talanger och de bästa spelare till JVM. När det kommer till lagspel är man nästan alltid väldigt samspelta. JVM-turneringen som avgörs 2017 är inget undantag. Med spelare som Alexander Nylander och Jonathan Dahlén i truppen är det inget tvivel om att Sverige är favoriter till att vinna JVM, detta tillsammans med USA och värdnationen Kanada. Sätt in 100 kr – spela för 600 kr hos Unibet =>

Sverige vs Slovakien: Sverige storfavorit & kan vinna JVM 2017

Småkronorna klarade sig igenom gruppspelet relativt enkelt och tog fyra raka segrar mot Danmark, Schweiz, Finland och Tjeckien i respektive ordning. Nu är det dags att spela kvartsfinal mot Slovakien.

I den svenska JVM-truppen ingår spelare som Alexander Nylander som tagit flest poäng i JVM-gruppspelet och Joel Eriksson Ek, Carl Grundström, Jonathan Dahlén som finns med bland topp 20 i Poängligan JVM 2017.

Med några av de bästa spelarna i JVM 2017 i truppen råder inga tvivel om att Sverige är favoriter till att vinna JVM, detta tillsammans med USA och värdnationen Kanada.

Småkronorna klarade sig igenom gruppspelet och tog sig vidare till JVM-slutspel och kvartsfinal relativt enkelt. Sverige tog fyra raka segrar mot Danmark, Schweiz, Finland och Tjeckien i respektive ordning.

Nu är det dags att spela kvartsfinal mot Slovakien i en match där svenskarna är otroligt stora favoriter enligt oddsen.

Sveriges vs Slovakien JVM-kvartsfinal odds

Bästa oddset på en svensk eller slovakisk vinst? Ifall du ska tippa på matchen. Sätt in 100 kr – spela för 600 kr hos Unibet => Här hittar du bästa odds från bland annat Unibet och bet365 inför Sveriges kvartsfinal match mot Slovakien i JVM 2017:

Sverige vs Slovakien odds Unibet
Bäst odds Sverige (1): 1,06
Bäst odds Oavgjort (X): 15,00
Bäst odds Slovakien (2): 24,00

Se oddsen på JVM här =>

Sverige vs Slovakien i junior-VM 2017 i ishockey

Sverige vs Slovakien JVM-kvartsfinal är ett möte som Småkronorna inte får förlora. Inte bara på grund av att oddsen verkligen är på svenskarnas sida, utan då det är en kvartsfinal där förloraren får packa väskorna och åka hem.

En kvartsfinal är aldrig lätt i ett VM men med tanke på vilka andra lag som finns i turneringen hade Sverige tur att man ”bara” fick Slovakien som motståndare. Redan i gruppspelet slapp man motståndare som USA, Kanada och Ryssland och nu ser vi även att man får vända ända tills en eventuell semifinal för att stöta på patrull på riktigt.

I de övriga JVM-kvartsfinalerna får vi se matcher som Danmark vs Ryssland är ryssarna är klara favoriter men danskarna kommer till matchen som underdogs. I gruppspelet slog man Finland och en bragd mot Ryssland är inte helt uteslutet.

Vi hittar även matcherna USA vs Schweiz samt Kanada vs Tjeckien där den sista kvartsfinalmatchen får ses som det hetaste mötet, i alla fall om man ser till namnen på pappret. Vad som skett i turneringen är en annan femma.

Läs mer om Sverige & JVM 2017

Frågor och relaterade till Sveriges Hockey JVM deltagande kan du läsa mer om hos de officiella hemsidorna för Svenska Hockeyförbundet, Internationella Hockeyförbundet och World Junior 2017 och Centre Bell arena.

Se JVM gratis + bonus JVM 2017 live
1500 kr i bonus 99 kr / månad!
JVM Hockey live streaming gratis + 200% bonus hos Unibet Sverige vs Slovakien JVM Hockey 2017 live stream
FÖLJ JVM LIVE! SE JVM LIVE!

Sverige Slovakien JVM vilken kanal? Se Sverige Slovakien JVM-kvartsfinal sänds på TV-kanalen TV12 och C More sänder kvartsfinalen via live stream. Sverige Slovakien JVM vilken tid? Sverige Slovakien JVM-kvartsfinal börjar på kl. 21:30 svensk tid.

Se även JVM 2017 spelschema, JVM 2017 TV-tiderJVM TV-sändning, JVM Hockey live stream gratis, Sveriges JVM Hockey 2017 matcher, JVM tips & speltips, JVM 2017 Hockey live stream för mer info om JVM 2016 / 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply