Zlatan Ibrahimovic mål mot Liverpool (1-1) – Manchester United vs Liverpool 1-1, 2017-01-15

Zlatans mål mot Liverpool 1-1 Manchester United – Liverpool – 2017-01-15

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att göra mål i Premier League. Under söndagskvällen såg han till att kvittera för Manchester United efter att Liverpool tagit ledningen på straff i den första halvleken. För varje mål Zlatan gör så är han ett steg närmare att vinna skytteligan.

Det var i den 83:e minuten som bollen först tog i den bortre stolpen, sen hittade den Zlatan som med små marginaler slog in 1-1, via en Liverpool-spelare.

Målet var Zlatans 14 mål på 19 matcher i Premier League denna säsong. Se skytteligavinnarna här =>

Zlatan gör mål mot Liverpool

Zlatans 1-1-mål mot Liverpool innebär att Ibrahimovic har gjort 14 mål på 19 matcher för Manchester United.

Kanske har Zlatan nu en chans att vinna Premier League skytteliga. Just nu är Diego Costa är skytteligaledare med 14 gjorda mål och Z ligger alltså endast ett mål bakom Chelseas stjärnanfallare.