Zlatan Ibrahimovics agent öppnar för Premier League

Zlatan Ibrahimovic till Premier League

 Premier League nästa för Zlatan Ibrahimovic?

Zlatan, vars kontrakt går ut efter säsongen kan vara på väg att skriva på för en klubb i Premier League, det är i alla fall vad hans agent Mino Raiola vill.

I mitten av juni kan Zlatan Ibrahimovic gå gratis till vilken klubb han vill då svenskens kontrakt går ut, och Zlatans agent Mino Raiola säger att han gärna ser sin klient i Premier League.

– Jag skulle vilja se honom i Premier League. Den engelska spelstilen kommer att passa hans styrka, hans teknik, arenor med fantastisk atmosfär och sättet som fotbollen levs, säger agenten.

– Det är en svårt då det är första gången i hans liv som han kommer att vara en free agent, så han kommer att se sig runt och känna av varje dag vad det är han vill göra. Det finns en del projekt på vårt bord, men ingenting är bestämt ännu. Kan han gå till England? i teorin kan han det då han är kontraktslös och det finns alltid klubbar som är intresserade. Men om han gör det? Det vet jag inte.

Zlatan har tidigare berättat i till L’Equipe att en flytt till Qatar även kan vara ett alternativ.

– Den här situationen är ny för mig. Jag sitter på ett utgående kontrakt och det är en ny erfarenhet för mig. Jag är fri att göra vad jag vill. Jag har en bra relation med Nasser Al-Khelaifi (PSG:s president) och med folket i Qatar, men jag kan inte säga något vid detta stadie. Låt oss bara säga att en flytt till Qatar är ett alternativ, sa 34-åringen då.

 

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic plan utsatt för brand

Zlatan Ibrahimovic världens mest arrogante spelare

Zlatan Ibrahimovic: ”Känns bra att ha byggt upp PSG”

Trailern till Zlatans film ”Den unge Zlatan” har släppts!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply