bet365

Zlatan Ibrahimovic till Manchester United?

Zlatan Ibrahimovic till Manchester United?

Jose Mourinho vill värva Zlatan till Old Trafford

Jose Mourinho vill värva Zlatan Ibrahimovic till Manchester United ifall han får jobbet på Old Trafford.

Den portugisiska tränaren bedöms enligt den senaste rapporteringen vara klar för Manchester United. Mourinho förväntas ersätta Louis van Gaal i Manchester United redan under sommaren. Ifall detta blir av så vill Mourinho locka över PSG- anfallaren till Premier League.

Van Gaal har varit under hård press från klubbens fans som tröttat på hans tråkiga taktik och dåliga resultat. De kan få honom att lämna klubben ett år tidigare än planerat. Ifall Van Gaal lämnar så kommer han sannolikt att ersättas av Mourinho, som står utan arbete sedan han fick sparken av Chelsea i december. Ifall detta sker så vill Mourinho väldigt gärna ha Ibrahimovic i sitt lag, enligt senaste rapporteringen från England.

Ibra till United?

Ingen vet än så länge vad Ibra kommer att göra och vart hans framtid ligger. Däremot vill Mourinho desperat få över honom till Old Trafford för att leda anfallet tillsammans med honom under nästa säsong.

United har kämpat för göra mål den här säsongen och med endast två anfallare till sitt förfogande vill Mourinho gärna lösa anfallsproblemet omgående så fort han får ta över.

Zlatan och Mourinho har tidigare arbetat med varandra under Inter Milan-tiderna i Italien. Det sägs även att duon har en stark relation till varandra och skickar SMS regelbundet.

Zlatan har aldrig spelat i Premier League

Zlatan har bara några månader kvar på sitt PSG-kontrakt och förväntas lämna klubben för att anta en ny utmaning innan han går i pension. Det mesta som sagts från Zlatans sida har varit kryptiskt eller har tolkats kryptiskt av media för att ha något att skriva om. Hittills har Zlatan inte sagt något konkret eller givit några konkreta indikationer på vad han vill göra framöver och vilken klubb som står närmast för en eventuell övergång.

Zlatan har aldrig spelat i Premier League så ifall han söker en riktig utmaning så kan Manchester United vara lösning på det problemet. Däremot så är det tveksamt ifall 35-åringen håller måttet för Premier League. Zlatan är själv medveten om detta och han vill nog hellre avsluta karriären på toppen. Det är förmodligen också anledningen till att han vid flera tillfällen ska ha sagt att han inte vill spela i Premier League. Vidare är det tveksamt ifall Zlatan är lösningen på Uniteds problem.

Zlatans tystnad om framtiden tyder mer på att han inte har något färdigt som är bättre än det han har hos PSG där han för tillfället är kung. Troligtvis planerar han att förlänga med PSG i ett år och sedan bär det nog av till MSL. Kanske väljer han att runda av sin karriär med en tur till Kina för att inkassera de sista pengarna innan han slutligen går i pension som fotbollsspelare.

Fler nyheter relaterade till José Mourinho och Manchester United

Uppgifter: ”José Mourinho klar för Manchester United”

Jose Mourinho får värva – för 350 miljoner euro

”José Mourinho vill ta över Manchester United”

Bomben: Jose Mourinho till Manchester United

Jose Mourinho allt närmare tränarposten i Manchester United

Uppgifter: Jose Mourinho förhandlar med Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply